Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Fredag

God morgon fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Nu börjar min barnfria helg och jag ska bara ta hand om mig själv och försöka ta det lugnt. Tänkte passa på att storstäda också! Och träna, sova extra mycket och bara vara. Kanske ska låna Jolie en liten stund imorgon från hennes pappa (han ska ta med Jason och åka snowboard) och umgås med Tove och hennes två döttrar med på dagen. Men det blir en luuuugn helg utan några måsten.

Och förresten! Måste ge er ett litet morgontips idag. Denna toner är FANTASTISK och extremt återfuktande. Perfekt för alla som är torra, yttorra eller bara vill ha en återfuktande toner. Jag brukar inte ens lägga den på bomull och dra över ansiktet utan tar bara i händerna och klappar in i huden. Och är jag extra torr så gör jag det typ fyra gånger efter varandra, haha. Känslan är underbar. Så tips, tips, tips! Har köpt min på skincity.se.

Puss och kram! Vi hörs lite senare.

Kommentarer

  1. Sofia

    Tack för att du tipsar. Allt som du tipsat om är antingen så himla gott eller så himla bra. Ville bara säga det så fortsätt tipsa för då vet man att det är något alldeles extra. Tack!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish