Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Citronvatten

I helgen började jag dricka citronvatten igen på morgonen och det är så himla gott och en så ”mysig” rutin. Citronvatten balanserar dessutom ph-värdet i kroppen, underlättar matsmältningen, minskar inflammationer, stärker immunförsvaret och är bra för huden.

Kommentarer

  1. Sara

    Hej fina du!
    Måste fråga en sak som kanske är lite konstig men.. jag är singel sedan en tid tillbaka och har en dotter på ett år. Jag är inte helt redo att börja dejta igen men kanske framåt våren. Det jag undrar över är om någon kommer vilja träffa mig fast jag har barn? Vad har du mött för reaktioner? Jag har många killkompisar som (innan jag blev singel och levde i en relation) sa att dom aldrig kunde tänka sig att dejta en ensamstående mamma.. så det ger mig inte så mycket hopp!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Hej <3 ingen jag har träffat har någonsin brytt sig om barnen över huvud taget ;p jag känner tvärtom att jag gärna träffar någon som redan har barn! Så det är nog olika för alla 🙂 träffar man någon som man tycker om så tror jag inte det spelar så stor roll, kram

    2. Betty

      Hej! Är också ensamstående. När jsg började dejta var de aldrig någon som såg mitt barn som ett problem. Verkar snarare som ett plus många gånger 😅 är inte singel idag 🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish