Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu:

– Unnade mig själv en alla <3 dag-present igår. Har kollat på dom här tightsen länge nu men tyckt att det känns dyrt och onödigt att beställa. Men nu så. Det var jag så värd och jag längtar tills jag får hem dom! Hoppas att dom sitter så snyggt som på alla bilder. Bilden nedan var dock inte den bästa heller men om ni kollar deras instagram så ser ni hur fina dom är! Jag beställde i mörkgrått.

– Har upptäckt en ny favvo när det kommer till tuggummi! Älskar detta. Smakar smultron (fast det är hallonsmak!?) och är plastfritt. Hur bra!?

– Tacksamheten över mitt område, mitt hus och våra grannar är TOTAL. Jag är så lyckligt lottad som får bo där jag bor med så fantastiska människor omkring mig. Att barnen bara kan springa ut och leka utan avbrott i fyra timmar gör mig så lycklig i hela kroppen. Hur dom leker ihjäl sig ute, hur dom andra föräldrarna engagerar sig i mina barn, hur kidsen kan springa mellan husen och leka hos varandra. Det är så ovärderligt. Trots att jag så många gånger önskar bort ansvaret som medföljer ett hus så kan jag inte låta bli att känna den där övermäktiga tacksamheten. Och speciellt efter denna helg. Vi har haft det så mysigt och barnen somnar så gott efter en heldag med lek med vännerna här i området.

– På tal om utelek så har alla våra spadar och hinkar försvunnit under snön, haha. I lördags satte vi oss i bilen och åkte till leksaksaffären. Köpte massor med nytt som Jason och Jolie kan leka med ute på gården. Och det gjorde dom också! Jag försökte trycka ner mig själv i mitt enda par täckbyxor men insåg rätt snabbt att jag inte har storlek XS längre tack vare all träning. hehe.. Så fick snällt sitta på huk och gräva i snön med min dotter i mina vanliga tights. 

– Vet ni vad jag ofta använder för att lösa vardagsgrejer? Pinnen som man använder för att ta sig upp på vinden och öppna luckan i taket. Använder den för att få fram grejer under soffan, för att stänga skåp som är för höga för att jag ska nå upp utan stol osv. Det slog mig i helgen hur mycket jag faktiskt använder den, haha.

– Under fredagskvällen hade vi besök av min fina Jeanette och hennes små. Hon köpte med sig mat och vi firade våra barn som har fyllt år i efterskott. Dom har haft corona och missade vårt kalas och vi missade deras födelsedagsfirande med. Så det var fint att få ta ikapp lite. Älskar dom så, så mycket! Så glad att våra barn får växa upp tillsammans precis som vi mammor gjorde.

– Något vi gör mycket är att Facetimea med barnens pappa. På helgerna är det minst en gång om dagen som gäller ifall vi inte ses och det har vi inte gjort i helgen. Så jag och Jolie har pratat med F på snapchat och testat 20393 olika filter tillsammans. Jolie blir alltid jätterädd för filter på ”läskiga” saker och hon är så lättskrämd i allmänhet. Hon har aldrig klarat av exempelvis lekar där hon blir jagad eller liknande heller. Jason är tvärtom och älskar när mamma är monster och ska ta fast honom. Jolie börjar alltid gråta, haha. Mina barn är så himla olika men ändå så lika. Och det är så fint. Jolie fick visa sin nya docka för sin papi också. Hon är så stolt över den och kammar håret på den hela tiden. ”Mamma, hon har lite frissigt och tovigt hår” och när hon säger dom orden så slår det mig hur mycket barnen faktiskt snappar upp av det man säger. Jag säger ju alltid att jag har det, haha. Så ja, en liten påminnelse från mig (eller från min dotter snarare) till mig att jag måste tänka på vad jag säger framför barnen. Är så lätt att glömma bort och tänka att dom är så små men dom förstår och tar in så mycket mer än vad man tror. Sen vill Jolie alltid ha fläta nu för tiden med. Tycker att det är så gulligt. Tänk att jag har en liten flicka som jag får fläta håret på!? Livet alltså. 

– Har färgat håret hemma igen på tal om hår! Tänkte ju boka ett frisörbesök men jag tar det lite längre fram istället. Färgar bara botten med den mörkare färgen och längderna med den ljusare. Älskar känslan av nyfärgat med lite kallare nyanser. Mitt hår blir alltid lite varmare i tonen när jag inte har färgat på ett tag och vissa slingor kan nästan gå mot orange då.

– Morsan kan! Jag har lärt mig elda i kaminen nu och fick hjälp av en händig man att tvätta rent hela plattan från stearinet som hade smält över kaminen. Ni som har missat den lila historien och incidenten kan ju läsa mer här. Det är så himla mysigt med elden och idag ska jag inhandla mer ved.

– På tal om något annat som höjer stämningen i hemmet totalt för mig så måste jag visa er min senaste bukett! Den har stått sig fin nu sedan jag köpte den förra veckan och jag är ju förälskad i ranunkel. Mina topp tre blommor är ju pioner, rosor och just ranunkel. Finns inget som gör mig gladare än vackra snittisar.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish