Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Matdag

Nuuu kommer det första inlägget om min matdag! Tänker att jag fortsätter med det under denna vecka och nästa med så får ni se om ni tröttnar sedan eller om ni vill att jag fortsätter =)

FRUKOST: 

Började morgonen med en shot av denna. Gör inte detta varje morgon då det är så äckligt så varierar denna med ingefärashot och vanligt citronvatten. Går ju såklart att blanda ut denna äppelcidervinägershot med typ vatten eller smoothie med om man vill men jag dricker typ 2 msk som den är.

Detta blev frukosten utöver shoten! Steker grönkål i olivolja med örtsalt och chiliexplosion. Steker fyra ägg med örtsalt, citronpeppar och lite crèmefraich och toppar med massor av chiliflakes + en avokado och hampafrön.

LUNCH: 

Åt en burgare till lunch då jag var i farten den dagen =)

MIDDAG: 

Lax som jag har gjort jätteenkelt i ugnen med örtsalt, citronpeppar, olja och pressad citron. Sötpotatisen har jag också gjort i ugnen med olja och flingsalt. Steker grönkål på sidan av och river sedan över parmesan och lägger på lite granatäpplekärnor. Och hummus som sås! Åt typ dubbelt av det ni ser på bilden. La mest inte upp allt jag skulle äta för att bilden skulle bli liiite finare, haha.

MELLIS: 

Äpplen med mandelsmör! Detta är så så så så så så gott! Ni måste verkligen prova!

Jordgubbskvarg (så god!) med granola, bär och lite extra chiafrön och hampafrön.

Och så lite te med gurkmeja, honung och riven ingefära. Räknas väl inte som mellis men ni får se det ändå. Utöver detta drack jag en gainer med efter att jag hade tränat! Och åt en banan =)

Kommentarer

  1. Isabell

    Åh gud vad gott allt ser ut! Älskar såna här inlägg! Så himla bra med lite inspiration. Ett tips till stekt lax är kall hjortronsås. Om man gillar hjortron är det typ världens bästa kombo! Creme fraiche som man blandar med hjortronsylt, en dutt flytande honung, lite citron, salt och peppar 🙂

  2. B

    Hej Gabriella.
    Tänkte fråga dig om lite hjälp om du har tid.
    Jag har ingen motivation och har inte haft det på länge heller. Hur gör du för att orka i vardagen? Det enda jag gör förutom när jag jobbar är att ligga i sängen och är så trött och sliten hela tiden. Hoppas du har lite tips.

    Ta hand om dig och hoppas du har en fin kväll. <3

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag tar hand om mig själv <3 alltså bra mat, träning, sömn.. Det gör att jag orkar. Har märkt att dom perioderna när jag bara äter skräpmat och socker och inte rör på mig så mår jag sämre och tappar motivationen till allt. Men var snäll mot dig själv också <3 det är en jobbig tid nu med corona för oss alla och man är mer nedstämd över huvud taget. Det kommer bli bättre. Största kramen till dig fina <3

  3. Ulrika

    Gillar verkligen matbilder och utan att vara otrevlig önskar jag att du fotar något längre från tallriken så man ser från ett ”större perspektiv”. Ouuhh, nu låter jag jäkligt picky, sorry för det!
    Din blogg är amazing! Jag är långt över din ålder men kikar in till dig ett par gånger per vecka och tycker din blogg är riktigt bra! Du mixar snyggt med träning, barn, kost, känslor, inredning etc!
    Hoppas du har energi att fortsätta länge till : )

  4. Rebecca Schrednitsky

    Bara i all välmening med tanke på din mage.. ägg är svårsmält för magen och tror inte heller avokado är så bra just under en känslig magperiod tyvärr.. inte ens sushi är bra för magen.. så svårt det där-mkt nyttigt som inte är bra för en jobbig mage.. Kram♥️

  5. cicci

    har följt dig sen du bodde i göteborg innan du fick barn och måste bara säga att det är så himla fint att du fortfarande svarar på alla kommentarer. Man märker verkligen att du är tacksam för att folk läser bloggen, det gör det roligare att läsa den också! Du är också en av de få influencers som aldrig ger mig någon känsla av utseende/vikthets, dina inlägg om mat och träning har alltid fokus på att må bra i kropp och själ. Hoppas du får en härlig dag idag! <3

  6. Jenny

    Snälla du, lägg inte upp för lite mat bara för en fin bild! Tänk på vilket budskap det kan sända- att det är större portion än så där man ”ska” äta.
    Sen om du tar mer än en portion är en annan sak men just att inte lägga upp det du tänkt att äta bara för bildens skull kan sända såååå fel budskap.
    Middagen med laxen lät annars väldigt god😘

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Förstår vad du menar men det var därför jag skrev att jag åt dubbla ;p för att man ska förstå att jag äter mer än så!! Tar oftast typ två gånger annars. Men förstår din tanke helt, kram <3

      1. Ems

        Håller med! Däremot ser det mycket godare ut för ögat när det är mindre på tallriken. Tar alltid själv typ 2-3 gånger fast med mindre mat just för att det är godare och trevligare att ta flera gånger tycker jag, blir liksom mer socialt på något sätt speciellt om man är flera

    2. Maria

      Men vaa vad menar du?? Jag äter sånna portioner som gabriella äter och är jag en sämre människa för de?? Jag kan inte få i mig mer än de kämpar för att gå upp i vikt men det går inte!!! Varför ska allt handla om att ha större portioner mat och inte mindre?? Blir också kränkt om alla ska ha Såå mycket mat på sina tallrikar för så e ju inte verkligheten heller . SLUTA

      1. Jenny

        Kommentaren hade att göra med att Gabriella skrev att hon la upp lite mat just för att få en snyggare bild. Det var det jag såg som problematiskt. Att det handlade om hur det såg ut på bild. Inte om att alla måste äta stora portioner.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish