Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God kväll!

Innehåller annonslänk

Hej fina ni <3

Jag har haft en lugn helg och bara glidit runt i body med rufsigt hår, ätit sushi, sovit och myst.

Min body hittar ni HÄR. Har den ju i grått och svart med. Den är så fin och mjuk! Min favorit =)

Det har snöat massor ute också och jag har skottat, skottat och skottat.

Sushi med min bästa!

Vi har varit hos våra bästisar och blivit bjudna på middag!

Fått hem denna bok till Jolie som handlar om en fjäril som opererar hjärtat. Jag köpte den HÄR. Grät floder när jag läste den själv så vi får se hur det går när det är dags att läsa den för barnen. Köpte också tatueringar och handsprit i deras webbshop för att stötta Hjärtebarnfonden lite. Februari är ju dessutom våra hjärtebarns månad!

Handlat ny duschkräm har jag också gjort. Brukar köpa den med kokos men denna är mer återfuktande vilket jag behöver just nu.

Och hörrniiiiiiiii!! Ingen är lyckligare än jag! Snart har jag ett heeeelt rakt smile. Jag ler ju aldrig med tänderna på bild då min hörntand på höger sida där uppe sitter lite utanpå och jag har stört mig på det sedan jag var tonåring typ. Och nu får jag äääääntligen peta tillbaka den in till dom andra tänderna. Och det sjukaste och bästa är att jag mest troligt inte ens kommer att behöva dra ut någon tand alls. Och om det behövs så blir det en enda tand. Kommer att ha invisalign vilket innebär osynlig tandställning och är sååååå lycklig för det här. Kommer att gå rätt fort att få helt raka tänder med. Wiiiii! Något skrämmande i min mun är ju att jag har snusat bort hela mitt tandkött typ.. =) Måste sluta snarast.

Åkte på drivein-date på MAX och myste en stund i bilen.

Och blev bjuden på sååå god köttfärssås hos en av mina bästisar!

Har gått en snabb shoppingsväng på RUSTA med Tove! Ska fixa lite smått här hemma och hittade lite fint. Ska visa er sen!

Ätit denna med. Mmmmmhm så god! Har ”fuskat” så mycket i helgen och ätit socker och gluten massor men har varit svårt att låta bli. Vi kör nya tag denna vecka.

Har rensat min garderob IGEN också. Nu gick jag all in och sparade inte på något som jag inte haft på mig på länge. Orkar inte har överfulla lådor och samtidigt känna att jag inte har något att ha på mig mer, haha.

Förresten! Skrev ju för ett tag sedan att ceylon-kanel är ett så mycket bättre alternativ än vanlig kanel. Så det är ett tips! Fyllt upp med det här hemma nu.

Hoppas att ni mår bra och har en fin kväll.

Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss