Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Min matdag

Sitter vaken och svarar på lite mail så kan lika gärna passa på att dela min matdag idag med. Förlåt för att det förra inlägget kom upp så sent men som ni vet så är jag inne i mitt lediga läge fortfarande. Kikar in så mycket jag orkar och kan just nu.

FRUKOST:

Gröt på havregryn, havremjölk, chiafrön och hampafrön med jordgubbskeso + majskakor med avokado, paprikapulver, örtsalt, citronpeppar och hampafrön. Och te med havremjölk såklart =)

LUNCH:

Pasta med pesto, linser och mozarella! Kan lägga upp receptet imorgon men det är superenkelt och går jättefort.

MIDDAG:

Varmrökt lax med quinoa, pesto, pressad citron, babyspenat, tomater, örtsalt och citronpeppar.

MELLIS: 

Vaniljkvarg med granola och banan.

Äggröra med grönkål, parmesan och chiliexplosion.

Nu ska jag dricka varmt citronvatten, se på serie och sova så småningom. Kram på er!

Kommentarer

  1. Ida

    Älskar dessa inlägg! Usch det känns som att jag kommenterar alldeles för sällan och visar uppskattning, kommenterade så himla ofta förut men tar mig inte tiden till det sen jag fick barn. Hur som helst, tack för världens bästa blogg. Den enda jag läser då den känns så genuin och på riktigt. Du liksom bara är, och det känns så fint tycker jag. Vet att du har en jobbig tid just nu så vill bara påminna dig om att ta hand om dig själv ❤️ Jag tycker att du är superduktig som håller igång och bli jätteimponerad men glöm inte bort att pausa OFTA också! Kram på dig finaste ❤️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss