Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Good morgon

Hoppas att allt är bra med er!

Jag mår rätt bra ändå. Det är mycket i mitt liv som tynger just nu och som jag har skrivit tusen gånger så vill jag bara vara privat och i mina egna känslor. Men vill uppdatera ändå och försöka hitta något mellanläge.

Idag ska jag få träna och luncha med en person som jag älskar väldigt, väldigt mycket och ikväll ska jag till läkaren för min magkatarr. Är så trött på den där sjuka, brännande känslan + kramperna i övre delen av magen. Det är så jobbigt. Antingen så är det ju min kropps sätt att säga ifrån mot all oro och min långvariga stress som jag har haft eller så är det väl tarmcancer ;p Jag är ju världen hypokondriker så har redan hunnit tänka det värsta 300 gånger om, haha.. Vi får väl se.

Annars har jag börjat kolla på Temptation Island USA på kvällarna när jag är ensam bara för att tänka på annat och GUD vad det är spännande med relationer, kärlek, otrohet, passion osv osv osv. Blir helt besatt. Och tycker att det är så häftigt att vissa par som varit med varandra i typ 10 år klarar sig genom resan nästan helt utan att ens röra någon annan medan andra inser att dom är helt fel ute i sina relationer, hittar världens passion med någon annan, blir superkära osv. Det roliga är att jag har gissat rätt på alla par hittills om vad som ska hända, vilka som kommer att vara otrogna osv. Tycker att det är rätt enkelt att se vilka som hör ihop och inte, haha. När jag blir ”gammal” kanske jag ska bli parrådgivare ändå. Älskar verkligen allt som har med relationer och kärlek att göra =)

Nej, hörrni. Nu tar jag tag i dagen. Ha en underbar tisdag! Puss och kram och här nedan får ni lite tisdagspepp/G

Kommentarer

  1. Maria

    Jag har min andra arbetsdag på min sista arbetsvecka innan föräldraledigheten. Igår var vi i kontakt med förlossningen så jag har täta sammandragningar och förvärkar och knappt kunde andas. Har även börjat må illa, fått sura uppstötningar, menavärk och är dålig i magen så något är nog på gång. Sen försvann de spårlöst och jag har fått sova men känner mig helt ur fas. Längtar till helgen och att få vila

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss