Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMatOkategoriserade

Min matdag

Ännu en matdag då =) Ni verkar ju tycka att det är roligt och det gör jag med!

FRUKOST: 

Inser hur tidigt jag vaknade när jag ser denna bild, haha. Var fortfarande mörkt ute och jag brukar oftast vakna när det har hunnit bli ljust. Aja, jag åt äggröra med massor av parmesan och citronpeppar, stekt grönkål, avokado, minimorötter och glutenfritt bröd som jag rostat. Och grape! Ursäkta asful bild men var så trött och orkade inte fota egentligen.

LUNCH: 

Linsbolognese med glutenfri pasta. Älskar denna med rotselleri! Sååå god och barnen äter den med. Recept HÄR.

MIDDAG: 

Barnen älskar tonfisk, haha.. Så gjorde en stor pastasallad med tonfisk, tomater, majs, gurka, grönt äpple, persilja, creme fraich, citronmajonäs, pressad citron, citronpeppar, örtsalt och bönpasta. Blandar bara ihop allt! Blir asgott och tar typ fyra minuter.

MELLIS: 

Har ätit dessa. Så goda!

Och ännu mer grape! Har fastnat för det helt nu. Tycker det är så gott och fräscht.

Kram på er! Hoppas ni har en fin kväll!

Kommentarer

  1. Malin Rydén

    Halloj Gabriella!Alltid intressant o inspirerande att komma in här.Tänkte på kan det vara grönkålen som ställer till det?Är ju rätt hårdsmält.Vet även att många fått bra resultat med att träna magmunnen med IQuro.Hoppas du hittar en lösning snart!

  2. Diana

    Hej fina! Jag har följt din blogg länge. Du verkar så duktig på hjälpa folk och skriva fina och kloka saker! Nu undrar jag om du kan hjälpa mig lite smått. Jag trivs inte med själva jobbet, har bra lön, heltid, kollegor och nära men det är inte allt. Min personlighet passar inte, jag är introvert. Funderar typ dagligen på skaffa blogg/Youtubea, men jag vill inte att folk ska typ komma hem till mig osv. Min rädsla är att behöva flytta tex. Jag höll på som ”influenser” och det gick så långt att folk ringde hem till mig. Trivdes bra med det jag gjorde men sen la jag det på is. Ska jag våga ge mig in på det trots nackdelarna? Jag ändrar mig hela tiden, har till och med spelat in en video som jag inte publicerat.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss