Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste tiden

Hej fina!

Hoppas att ni mår bra. Jag har mitt ”innan-mensen-humör” och har gråtit ,varit glad, känt att livet är sämst, varit på topp, gråtit lite mer och tyckt synd om mig själv.. Har verkligen noll kontroll på mina känslor när jag har PMS och det är så jäkla jobbigt. Har ju vanligtvis mina känslor överallt och utanpå med men det blir typ sju resor värre innan mensen. Började storgråta för någon timme sedan helt utan anledning och nu pratar jag i telefon med Tove och skrattar igen. Känner mig helt hopplös idag, haha. Har annars inte gjort så mycket sedan vi hördes sist. Men det är skönt att inte hänga så mycket på sociala medier om jag ska vara ärlig. Saknar att blogga mest för att skriva av mig men trivs typ bra med att vara ifrån allt detta för en stund. Har tackat nej till så mycket samarbeten och bara gjort sådant som jag hade inplanerade sedan innan. Lever på mitt sparkonto, vilar, andas, har sjukt bra sex, sover, äter, sover lite till och tar hand om mig själv.

Min halsbränna har annars varit bortblåst idag och jag har jobbat lite och sedan bara varit, rensat ur barnens kläder + handlat lite nya till Jason då han har storlek 128 helt plötsligt. Allt jag hade hemma var i 116/122 så det var verkligen dags att fylla på. Ska snart träna och sedan ta bort sminket, göra ansiktsmask, se film och sova tidigt.

Min besatthet när det kommer till frukost är detta just nu. Chiapuddingen hittar ni recept på HÄR.

Sprang lite snabbt i butiker för att fylla på Jasons garderob och när personen jag var med skulle betala för sitt så fick rumpan förevigas i vanlig ordning =)

Äter just torkade tranbär hela tiden! SÅ gott! Och lägger kakaonibs på allt. Tycker typ att dom knastrar mysigt när man tuggar på dom, hehe.

Ätit broccol/bönbiffar.

Och skickade denna till Tove imorse då mitt hår i perioder alltid går av mitt på huvudet och runt ansiktet.. Fattar inte varför, haha.. Är väl något som har med hormoner att göra men minns att det var precis såhär efter graviditeterna/amningen med.

En annan besatthet jag har förutom chiapudding just nu är ju denna som jag visade för någon dag sedan. Den i grön förpackning är också sååå god. Ni måste prova!

Nu är garderoberna i ordning och alla små kläder är ett minne blott. Iallafall i ett par månader, haha. Känns som att barnen växer helt orimligt fort!?

Bott i min nya, fina topp idag. Älskar materialet. Så mysigt.

En annan god och hälsosammare grej som man kan fika är denna! Chokladboll från GET RAW. Tips, tips.

Och ett till tips idag blir denna yoghurt! Mina barn ÄLSKAR den! Innehåller inget sötningsmedel, inget socker och inget annat ”skumt”. Smakar sååå gott.

Två nya växter här hemma som jag inte har visat er förut!

Och jag tycker typ att ICAs nya papperspåsar som man lägger frukt och grönsaker i är så fina att ha framme såhär med frukten i!? Jag kanske är knäpp men tyckte att det såg lite gulligt ut.

Om jag har ADHD eller inte kommer vi att få fundera på hela långa livet tror jag =)

Och mitt sista tips idag blir att min kod JOSS10 ger 10% på ALLT hos Bubbleroom. Gäller även redan nedsatta priser och ni kommer direkt till mitt fina set HÄR. Samarbetet gäller egentligen bara på storyn men delar den här med ifall ni inte har sett det där.

Puss och kram på er. Vi hörs nog mer imorgon/G

Kommentarer

  1. Anonym

    Är det ens någon som tycker att det är kul att läsa när du endast bara hintar om saker. Du hintar så mycket om olika saker så iallafall jag knappt tror att det du skriver är sant. Antingen så skriver du precis det som händer eller så kan du skita i det. Inte kul att läsa. Varför måste du hinta så mycket om saker för?🙃

  2. Paulina

    Åh det är så kul med såhär långa inlägg!
    Men gud vad nyfiken man blir ändå..och eftersom jag varit ditt fan sen du starta bloggen och är en hopplös romantiker ,Så måste jag ju ändå säga att jag ”hoppas” på att det är F som du ligger med 😂
    Hoppas du får en fin helg <3

  3. Jessica

    Du låter som mig. Jag är helt kaos i känslosystemet och i hjärnan. Jag tror med jag har adhd och extrem känslomänniska. Man blir hel förvirrad av att 😅

  4. Carro

    Hahaha Här sitter man och blir helt pirrig av att du har sjukt bra sex och önskar att du var min bästa vän så att jag bara kunde få veta mer. Mer sex åt folket liksom!

  5. Vendela

    Haha hög igenkänningsfaktor på ”innan-mensen-humör” 🙂 har läst din blogg sedan du var gravid med Jason men är så dålig på att kommentera, din blogg är en av väldigt få jag fortfarande läser. Uppskattar dig och din blogg massor! Trevlig helg <3

  6. Madeleine

    Älskar hur du alltid gör så långa inlägg med massa bilder och lägger till allt 😍 och så gosig tröjan med helbilden är! Vart har du köpt den? 😍

  7. Penny

    Fattar noll haha, du skriver ena dagen du saknar någon att älska och kan inte va med nån du inte vrål stört älskar … och nu skriver du att du har sjukt bra sex? Ehhh… är jag helt blåst eller hur funkar det haha…
    Växten va ju oxå gullig haha ser ut som en hög bajskorvar med lite grönt som vuxit bra.
    Nä nu låter jag som en kaxig fjortonåring kunde inte låta bli att fråga den där första frågan bara.

      1. Jennifer

        Hahaha låt henne leva sitt liv? Hon har sagt att hon enbart har sex med någon hon har känslor för, vilket betyder just det. Så sluta leta fel i aaaallllt och va glad istället.

        Hoppas du är lycklig allafall! Förtjänar du ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish