Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu:

Innehåller annonslänkar

– Min nya favoritlåt som går på repeat och ger mig rysningar och gåshud är denna nedan. Älskar, älskar, älskar!

– Mn nya grej är att äta lunch i bilen, haha. Vet inte varför men det gör mig så himla lugn? Stressar mycket mindre när jag äter i bilen av någon anledning. Så dom dagarna som jag lyxar med utemat så sitter jag typ gärna där om jag äter själv.

– Jag behöver verkligen en ny säng. Denna är så sliten och saknar bäddmadrass. Har känt att det är en sådan onödig och dyr utgift men man spenderar ju ändå rätt mycket tid där och det är verkligen dags. Har ni tips på bra och sköna sängar?

– Idag kommer dom äntligen hit och fixar klart mitt kök! Har ju fått vänta i hur många veckor som helst på sidodelarna till kylskåpet efter vattenskadan men nu ÄNTLIGEN är det dags. Ska bli så skönt att slippa ha köksskåp överallt.

– Min monstera i sovrummet klipptes ju ner helt för ett tag sedan. Minns ni det? Och kolla vad den växer! Så att det knakar verkligen. Ska helt klart sluta slänga växter när dom ”dör” och klippa ner dom istället. Har gjort det på tre olika växter och har fungerat lika bra varje gång. Man får ha lite tålamod bara. Något som jag verkligen saknar tyvärr men ibland lönar det sig.

– En ny skönhetsfavorit här hemma är denna nedan för läpparna! Läste att den typ ”bevarar” ens filers i läpparna om man har det och att resultatet ser fint ut längre. Dom blir iallafall sjukt mjuka och återfuktade. Bästa känslan! Och det behövs så lite. Älskar Filorga över huvud taget. Ni hittar den HÄR.

– Såhär trött var jag under lördagseftermiddagen. Flottigt hår och huvudvärk hade jag också. Det hade Tove med så hon somnade i soffan en stund, haha.  Men visst är min topp fin? Ni hittar den HÄR.

– Imorgon ska jag till läkaren för min halsbränna IGEN.. Alltså jag är så trött på den så att jag kräks snart. Har kräkts av den också tyvärr så den är inte superrolig. Vissa dagar slipper jag den helt men då kommer den DIREKT när jag lägger mig ner för att sova. Usch. Känns verkligen som att jag kommer att få dras med den hela mitt liv nu för direkt jag blir minsta, minsta lilla orolig eller uppstressad så vill den vara med. Har dock börjat dricka en ”gegga” från Silicea och tycker att det har blivit lite bättre men vågar inte påstå det helt ännu då jag började igår.

– Köpte lite nya kläder till Jason som ni vet och det blev mest mjukisbyxor och strumpor. Han har så sjukt stora fötter att jag blandar ihop mina strumpor med hans nu för tiden. När blev han så stor och lång? När jag skickade bild på tröjan till barnens pappa så skrev han ”klaga aldrig på något som jag köper till barnen någonsin igen”, haha.. Men jag tyckte att den var fin =) Mjuk också!

– Och ett litet gottetips till er som undviker socker men vill ha något sött! Köpte dessa och jag tyckte att dom var galet goda för att vara helt utan socker. Barnen godkände också. Så tips, tips! 

– Ikväll ska jag på behandling igen! Ska lasra håret på kroppen i vanlig ordning och göra laser i ansiktet (lasern som är som microneedling). Kan behövas då min hy verkligen inte är min bästa vän just nu. Ser bra ut med smink dock men utan är det inte superkul tycker jag. Tar bilder hela tiden iallafall så kan jag visa er sedan när jag är klar med alla behandlingar hur det blev i slutändan.

Kommentarer

  1. Eva

    Många blir hjälpta av att sova med huvudänden på sängen högt. Lägg några brädbitar eller böcker under benen eller sov med extra kuddar. Bra även att sova på vänster sida, något med att magsäcken hamnar typ rätt om jag inte minns helt fel 🙂

  2. Frida

    Tips. Testa ge det en vecka och ät lättsmält mat. Ris, mjölk, gurka. Vitt bröd. Enformigt å trist men effektivt. Dvs ej massa nyttig mat som magen får kämpa med att bryta ned. När det har lugnat sig kan man successivt börja äta mer fibrig, svårsmält mat.

    MVH person som haft problem med halsbränna

  3. Maria

    Jag har också provat kakorna fast med äppelsmak, jätte goda var dom. Perfekt när man vill ha nåt gott utan att det är onyttigt.
    Kram 💖

  4. Sofia

    Tips på säng: JENSEN! Vi köpte en Jensen och älskar den. Den var dyr, vi betalade ca 30 000kr.. :O
    Men så värt med tanke på att man spenderar så mycket tid i sängen hehe

  5. Frida

    Tack för kaktips👍🏻
    En fråga väggkrukorna på bilden, hur satte du upp dom? Jag fick 2 sådana i julklapp men har inte fått upp dom än. Funderade på hur man ska sätta upp dom så de inte ramlar ner😅

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Med skruvar rakt genom hålen och in i väggen! 🙂 <3 lite jobbigt dock om man ska plantera om för då måste man skruva ner dom men har ändå fungerat okej tycker jag. Kram <3

      1. Frida

        Tack för svar! 😊då ska jag äntligen ta tag i att skruva upp mina . Önskar dig allt gott! Du är grym, var rädd om dig. Jag hejar på dig! Kram

  6. Anna Andrén

    Spännande! Ja började för några veckor sedan med laser för ansiktet (fraxium) av samma anledning som du samt kör cellox20 brasilianskt sen ska ja fortsätta med benen och armhålorna så kul att få se resultat om ett tag 👏🏼👏🏼

  7. Carro

    Hej,
    Jag vet inte vad du har för typ av säng nu men om du ska köpa en ny tycker jag att du ska kosta på dig en elektrisk så att du lätt kan höja huvudänden på sängen, gör stor skillnad för oss med halsbränna/reflux. Ta hand om dig!

  8. S

    Vad säger läkaren om kosten? Min mage ballade med ur efter en stressig period och jag försöker just nu lära mig vad jag kan äta. Jag får halsbränna och ont i bröstet av linser, bönor och majs. Jag får även problem av sötningsmedel och fet mat. Upplever du att det blir värre av viss mat? Jag tänker att du ju bytt matvanor den senaste tiden och även om man tålt viss mat tidigare så kan man ju bli lite känsligare i perioder. Hoppas att du kommer tillrätta med det, det är så jobbigt att ha ont och besvär.

  9. Mia

    Hej. En säng är ju viktig att den är skön och bra. Jag behöver också en ny. Jag mår mycket illa på morgonen och kvällen. Kanske jag dricker för mycket kaffe. Jobbigt är det. Du kanske behöver en starkare magtablett så du blir av med det onda. Ha en fin vecka. Skönt det är mars kram. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish