Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag

Innehåller reklam för Chiquelle

Hej finaste, finaste ni <3

Hur mår ni? Jag mår bra! Har saknat er och att skriva hela helgen men har haft det så mysigt med Tove och alla barnen. Jag är dock helt slutkörd då barnen är så himla mycket att hantera. Igår var dom helt galna och precis överallt. Slog varandra, skrek, sprang runt och rev ut saker i hela huset (varför vill barn alltid just RIVA ut saker helt utan större anledning!?), gjorde illa sig, puttades, drog varandra i håret och kastade studsbollar överallt. Efter att Jason hade kastat en studsboll i maten när jag stod och gjorde lunch så brast det för mig och jag började gråta. Fick barnvakt hela eftermiddagen och hann färga håret och dricka smoothie i lugn och ro.

Gjorde lite ärenden också och handlade sådant som behövdes hemma. Hämtade barnen med så mycket mer energi och ork. Läste böcker och nattade och dom somnade direkt. Förstår att dom var trötta efter denna ”galna” helg. Är så roligt att mina och Toves barn verkligen har fått växa upp tillsammans och är som syskon. Så tacksam att dom får så mycket tid ihop och hoppas att dom ska hålla ihop hela livet precis som vi mammor.

Och idag gör jag ett samarbete med Chiquelle på insta story där ni får 20% om ni anger koden JOSS20. Gäller i fem dagar från idag så passa på att spana in deras sortiment. Är helt såld på deras plagg och som ni ser på bilden ovan så är materialen så himla, himla fina. Alla dessa toppar är verkligen nya favoriter i garderoben! Och bodyn med! Så fint att den är stickad också. Ni kommer direkt till sidan HÄR.

Kram på er. Vi hörs om en stund igen!/G

Kommentarer

  1. Tanken

    Måste börja med att skriva att du verkar vara en toppen mamma till barnen. Men en sak jag funderar på är att du ofta är med någon vän/hos en vän/eller vännen hos dig när du har barnen? Kanske det blir lite mycket för dom också. Menar verkligen inget illa utan det är en tanke , jag har läst barnpsykologi och vet att det ibland krävs väldigt lite för att barnen också blir påverkade. Om du var själv med dem en lördag bara ni , är det samma då?

    Har själv barn och vet att det kan vara tufft många gånger. Stor kram

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Tack <3 nej, dom är precis likadana oavsett ;p ibland superlugna med vännerna och ibland helt galna. Och ibland helt galna med vännerna och lugna ensamma. Vi umgås med vänner kanske en gång i veckan så tycker inte det är så ofta. Kram fina du <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish