Gabriella Joss Gabriella Joss
OkategoriseradeSkönhet

Good morning

Hej vänner <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra. Ska träna och jobba och efter det så ska jag ha mitt första FaceTime-samtal med min ”nya” psykolog. Alltså guuuud vad jobbigt det känns att gräva i mig själv men det känns också extremt nödvändigt.

Annars är jag barnfri typ större delen av helgen då jag bytte lite dagar tidigare under veckan. Ska bara ta det lugnt! Och på söndagskväll kommer en av mina bästa vänner hit som är på besök från Stockholm. Längtar ihjäl mig efter henne!

Och hörrni! Måste ge er tips på världens fuktbomb för huden. Min hy börjar äntligen bli bättre igen och jag är så himla glad över det. Tonern från Klairs anänder jag varje morgon efter rengöring och bara klappar in i huden. Tar på fingrarna och liksom ”slår in” i huden om ni förstår hur jag menar. Sedan kör jag serumet från Filorga som innehåller massor av hyaluronsyra och avslutar med krämen från Dermalogica. Och på kvällen när jag har tagit bort sminket kör jag samma toner men på en bomullsrondell, ett annat serum och avslutar sedan med den röda masken från Paula’s Choice. Dessa produkter tillsammans ger verkligen så extremt mycket fukt och det behövs ju verkligen denna årstid =) Tips, tips, tips!

Kram/G

Kommentarer

  1. Sara Can

    Hej Gabriella!

    Undrar vad du handlade på Rusta nyligen?
    Skulle vara så bra med lite inspiration, om du känner för att göra ett sådant inlägg 🙂

    /Sara

  2. Johanna

    Jag satt precis och tänkte beställa hem produkter till huden, och så tänkte jag ”undrar om jag kan hitta produkterna Gabriella har tipsat om” går in på din blogg och det här är det första jag ser 🤣❤

  3. Maria

    Hej fina du ❤ vad starkt av dig att ta tag i och bearbeta det förflutna. Vart hittade du psykologen? Jag har lämnat ett tio år ångt förhållande med en narcissist. Förhållandet var fyllt med psykisk och ekonomisk misshandel. Vi har två små tillsammans, jag känner att jag har mycket att bearbeta för att inte dras till samma typ av person igen. Lämnade för tre år sen och känner mig väldigt långt ifrån redo att ens försöka träffa någon. Så rädd för att dra in fel typ av person i barnens liv

  4. lo

    ja , varför gräva ? Kör framåt istället . Det som har varit har varit. Livet är ditt ansvar nu …..inte skylla på något bakom. Tja , det min filosofi . Tänk på den .

  5. Penny

    Alltså måste bara få skriva av mig lite haha… är lite äldre än dig och har så mkt gemensamt. Är gift med min tonårs kärlek el… hehe hade väll några andra innan han men ja vi blev ihop när va typ 19…. idag har vi 3 barn 5 år och neråt, och bor i nyrenoverad 6 rums villa… så ja mkt städning. Är jag den enda mamman som hatar playdough?,haha bars måste fråga för verkar som alla mammor låter sina barn leka med denna stökiga ”degen”…. mina barn älskar det med men jag måste verkligen titta bort när dem leker med det tål inte stöket och lääääängtar tills allt är slut…. kvar är ju alla sakerna de fått så de kommer väll tjata om nytt. Ja kalla mig knäpp att få ett litet mindre utbrott på denna leksak men är smått pedant och verkligen hatar den leken. Målarfärg och sånt oxå huuuuu de får de bara använda på sommaren utomhus. Schysst mamma va….

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish