Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Hair

Måste visa er mitt ”nya” hår. Har ljusat upp det massor i längderna, mörkat ner botten rejält och det känns sååå fräscht och fint nu! Har inte varit hos frisören på typ ett år men nu var det dags.

När jag satt i stolen så sa jag typ tusen gånger att mitt hår har blivit så tunt och kort jämfört med hur det brukar se ut och när allt väl var klart så sa min frisör ”du ser, du har ju långt och tjockt hår ändå”. Haha.. Och det har jag ju verkligen. Hårstråna känns sådär fluffiga nu efter att jag har fått genomtvättat det flera gånger med djuprengörande schampo, haft i lite avfärgning och ny färg. Är såååå nöjd!

Syns kanske inte jättemycket hur mycket ljusare det faktiskt är på denna helhetsbild så tog en närbild med.

Ni ser ju! Är verkligen så fina övergångar från mörk botten till ljusare i längderna. Nu ska solen få göra sitt så kommer det att bli helt perfekt! Går hos Matilda och Amanda på FORMA och det är inget samarbete utan har betalat själv. Men dom är bäst i hela Umeå enligt min åsikt! Och jag har ändå varit hos rätt många.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish