Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Personligt proteinpulver från Fitnessguru

Inlägget är i ett annonssamarbete med Fitnessguru

Jag måste återigen slå ett slag för Fitnessgurus koncept som dom har. Som ni kanske har förstått på rubriken så handlar detta om ”det personliga proteinpulvret” som jag har nämnt här på bloggen förr. Man får besvara ett quiz med flera frågor och utifrån det så skräddarsyr Fitnessguru ett proteinpulver som passar dig. Detta proteinpulver är alltså anpassat efter din diet, vegan, laktosintolerant osv. Det tillkommer flavor bombs med proteinpulvret vilket gör att du kan variera smakerna. Hur smart att plocka ut smaken ur själva proteinpulvret så att man kan variera sig beroende på humör och vad man är sugen på?

Du kommer direkt till quizet HÄR och med min kod GABRIELLA15 får du just nu 15% rabatt på din beställning!

Jag har valt ett proteinpulver som jag kan dricka både efter träning men också precis innan jag ska sova. Det var viktigt för mig!

Ett supertips är att blanda islattesmaken med havremjölk och is! Blir SÅ gott. Älskar också chokladsmaken men denna gång ville jag testa något nytt. 

Du kommer som sagt till quizet HÄR. Och med min kod GABRIELLA15 får ni just nu 15% rabatt på er beställning.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Fitnessguru

Kommentarer

  1. Alexandra

    En sak dock som kan tas upp är att det är ett ”abonnemang” utan bindningstid så de skickar ut var 4de vecka 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish