Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej halsbränna

Inlägget innehåller annonslänk

Mådde så illa när jag vaknade imorse och försökte bara tänka bort det men för några timmar sedan fick jag väääärldens halsbränna igen. Så less på min mage! Alltså jag kan inte bli minsta lilla stressad nu utan att få tillbaka den. Slutade med att jag bara somnade gråtandes och sittandes i sängen och vaknade nyss. Hann iallafall fixa lite jobb på förmiddagen och har också postat massor med papper till min redovisningskonsult.

Alltså jag saknar verkligen att ha ett lugn i mitt liv. Barnens pappa var verkligen min trygghet och allt det lugna i mig. Sedan vi separerade så har jag verkligen fått jobba på att inte vara så ängslig och uppstressad men det går bara inte. Och jag gissar på att den här halsbrännan är en del av alla dom grejerna som jag har känt av på min kropp just för att jag inte kan ta det lugnt. Även om jag inte har något att stressa över i stunden och bara borde kunna ta det lugnt så är mitt huvud ständigt i stress ändå. Är som en torktumlare som ständigt går med tusen olika tankar och jag kan aldrig vila från det. Så ja, jag saknar verkligen att bara ha ett lugn i mitt liv och i mig själv. Hoppas verkligen att jag kan hitta det i just mig och inte i en annan person. Vet för övrigt egentligen inte ens om det sitter i stressen längre utan i att jag är så orolig av mig som person. Och jag reagerar precis likadant på stress och på oro. Jag kanske verkar vara sjukt självständig, stark osv och det är jag! Men jag är också typ den ängsligaste personen på jorden. Det är jobbigt. Och sedan jag blev ensam så är jag extra mycket så.

Till något roligare så fick jag veta för ett tag sedan att jag får tillbaka pengar på skatten i år! Brukar alltid få betala tillbaka runt 40.000:- men i år slipper jag det. Är så himla glad över det! Har jag skrivit det redan kanske? Känns som att jag borde ha berättat det för längesedan med tanke på hur lättad jag blev när jag fick beskedet. Om jag redan har sagt det så får ni läsa det igen då, haha =)

Hoppas att ni mår bättre än jag. Puss!

Mitt fina set finns HÄR.

Kommentarer

  1. Mia

    Krya på dej. Tänk på att äta skonsam mat ang magen. Det kommer ordna sig. Jag är själv känslig men tycker det är jättefint med sådana människor. Stor kram. 😊😇

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish