Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Hjääääälp mig

Är helt knallröd mina vänner =) Har varit på min laserbehandling av ansiktet och detta kan ju liknas vid microneedling men är mycket mer effektivt då man kan gå djupare. Hon som gör denna på mig frågade vad jag har för förpliktelser nu framöver och oftast brukar jag ju ha mycket planerat vilket betyder att vi inte kan gå så hårt på då jag inte vill se ut som en tomat och gärna vill kunna sminka mig igen redan dagen efter. Men nu ska jag ju bara jobba hemifrån i två dagar så vi kör all in tänkte jag.

Skrek typ när jag såg mig själv nu efteråt, haha… Tur att detta är sjukt effektivt och verkligen gör sitt för huden för annars hade det inte varit värt den här smärtan och den här tomatlooken. Och vet ni vad jag kom på mitt i allt detta? Att jag ska på dejt imorgon kväll. Woops.. Dock så har jag träffat honom förut så det känns ju bättre än om det hade varit någon helt ny. Hoppas att det hinner lägga sig men jag tvekar på det då det verkligen svider och bränner som tusan i hela mitt ansikte.

Tycker också att mina fräknar kommer fram JÄTTEmycket direkt efter denna behandling. Eller ja, varenda liten prick man har i ansiktet kommer ju fram mer men fräknarna bara exploderar. Har ju runt hela ögonbrynen, pannan, över heeeeeela näsan och på kinderna. Jag tar ju aldrig bild på mig själv utan smink men jag har verkligen galet mycket fräknar. Så just nu är jag knallröd och full av fräknar. Ont gör det också. Tänk er typ som när man har bränt sig riktigt illa i solen? Så mycket svider det. Haha, gud vad jag gnäller men kan jag snälla få göra det lite? Har ju abstinens med mitt i allt detta. Är såklart glad att jag har gjort min behandling men är ändå gnällig då det gör så ont nu.

Summan av kardemumman är att jag aldrig har känt mig fulare än i denna stund så ska jobba vidare, fixa tvätt, vattna alla växter, dammsuga, skura och sysselsätta mig med allt annat än att råka se mig själv i spegeln. Ska försöka sova i tid ikväll med för kommer ändå inte att kunna lämna hemmet mer på hela dagen =)

Här är behandlingen som jag gör:

Er-Yag behandling är en perfekt metod för att komma åt ärr, hudbristningar och godartade pigmentförändringar. Många väljer också Er-Yag eftersom den bidrar till att föryngra huden. Fördelen med tekniken är att den är snabb, effektiv och arbetar väldigt precist.

Vi vill alla ha spänst, vitalitet och lyster till vår hud. Med hjälp av Er-Yag (Erbium Yag) kan vi påverka hudens struktur. Metoden arbetar så pass stringent och effektivt att den sporrar kroppens egen föryngringsprocess – det vi kallar kollagenproduktion. Er-Yag kan släta ut ojämnheter i huden, fläckar och ärr kan reduceras och utstickande partier i form av födelsemärken, hudflikar och liknande kan åtgärdas.

Detta kan den hjälpa till med:

  • Släta ut rynkor
  • Föryngra huden inifrån
  • Jämna ut hudton och missprydande hudförändringar
  • Bearbeta ärrstruktur såsom acneärr, ärr från kirurgi och liknande
  • Reducera stora porer
  • Reparera solskador

Vi hörs imorgon om jag har fått tillbaka mitt ansikte tills dess. Men vi håller tummarna för det. Puss och ha en fin onsdagseftermiddag och kväll!/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish