Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kylskåpsfix

Vet inte vad det är med mig men ibland får jag så sjuka ryck och bara måste fixa något. Åkte till IKEA, handlade massor med glas och plastlådor och organiserade sedan kylskåpet.

Hade hjälp av barnen som diskade ur allt och hällde vatten över hela golvet, haha.. Men det var mysigt. Perfekt aktivitet innan middagen.

Såhär blev min nya lilla växt som jag också fick med mig från IKEA förresten. Ska flytta bort lite grejer från fönsterbrädan – ska absolut inte vara sådär mycket! Har inte hunnit bara då barnen tog precis all tid igår kväll.

Haha förebilden är ju för härlig. Får typ panik i ögonen av att se det där men tyvärr så har jag nästan alltid kaos i just kyl, frys och skafferi. Sedan har jag alltid väldigt ordnat i garderober, skåp osv. Skumt ändå! Men nu är det ändring på det för..

…TADAAAAH! Ska göra om lite men blev ändå helt okej med tanke på att barnen var med och skulle peta på precis allt. Såg att många kommenterade mina tacosåser på insta story och jaaaaa jag älskar ju tacos och har alltid minst sex sådana i kylen. Mardrömmen för mig är att vilja äta tacos och så finns det ingen sås + att jag är själv med barnen = jag kan inte åka och köpa heller. Ryser av tanken 😉

Kommentarer

  1. Tessie - trebarnsmamma ♡

    Åh vilket tillfredställande inlägg, hahaha 🙈😍 Jag gillar också ordning och reda, men av någon anledning blir det alltid kaos i just kylskåpet och skafferiet här också. Älskar dock när man får ett ryck och organiserar om det snyggt! Måste få ändan ur och fixa det jag med

    Tack för världens bästa blogg ♡

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish