Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Roliga frågor

Hittade denna blogglista och blev så nostalgisk då man ju aaaalltid körde sådana här när jag var ny i denna bransch för typ sju år sedan. Tyckte dock inte att frågorna var så roliga men jag svarar på dom ändå =)

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Alltså det står helt stilla! Har inte ett enda tjejnamn på lager. Men skulle jag få en pojke skulle han få heta Jack. Iallafall om jag skulle fortsätta på mitt ”J”-tema =)

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Kärlek utan sex. Och då mina vänner ska ni veta hur mycket jag faktiskt älskar sex. Så det är verkligen en uppoffring att välja det här alternativet, haha. Men kan verkligen inte ligga om jag inte känner något. Det går bara inte och blir helt stopp i hela min kropp. Får sådan brutal ångest och mår så himla illa dom få gångerna det har hänt även om jag har kunnat trycka bort den känslan i stunden med hjälp av alkohol eller vad det nu har varit. Kan trycka bort det ett tag men kan sedan ha ångest över ett ligg utan känslor i flera år. Därför ser jag till att det helt enkelt inte blir några sådana! Jag måste verkligen ha känslor om det ska kännas bra för mig över huvud taget.

Vet ni vad jag tycker mer då när vi ändå är inne på detta? Att det är mer intimt med kyssar och hångel än sex. Jag har haft två kks i mitt liv som jag aldrig har hånglat med men ändå haft sex med under längre perioder. Hur sjukt är inte det!? Och jag kan ju tillägga att jag fortfarande har ångest över dom perioderna i mitt liv som jag låg med dessa två killar. Så ni förstår ju hur känsligt allt sådant här är för mig. Har flera gånger försökt stöta bort sådana här saker och tänkt typ att ”men vadå sex kan man väl ha ändå för att det är skönt osv” men det går inte för mig. Blir bara ångest av det. Det måste liksom kännas helt rätt för att det ska vara värt det och för att jag ska vilja något. Kan för övrigt räkna killarna jag har hånglat med i mitt liv på en hand tror jag nästan. Galet ändå. Bara när jag har varit på dejt och killar har frågat typ ”kan jag få en godnattpuss” när vi ska skiljas åt.. Då får dom alltid ett nej. Eller en puss på kinden, haha =)

3. Har du bra självförtroende?
Ja, sjukt bra! Vet att jag klarar precis allt jag tar mig an och är sjukt stark i huvudet. Men har kass självkänsla däremot. Jobbar på den!

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

1. Åka till Maldiverna 2. bygga hus igen 3. bli och få vara kärast och pirrigast i världen, gå runt och hångla överallt och bara vilja ha just den personen mest av allt.

5. Beskriv ditt drömutseende.
På en tjej eller en kille? Jag tycker att alla är fina på sitt sätt och har så svårt att välja bara ett utseende. Människor kan ju vara snygga på så många olika sätt.

6. Någon du har kysst?
Haha va? Ska jag säga ett namn? Mitt ex? Tove? Konstig fråga ;p

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja, jag har kvar lite tröjor + ett par kavatskor som står inne hos Jolie nu.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Haha, nej faktiskt inte. Ska byta! Bryr mig inte alls om Facebook och är typ aldrig inne där.. Minns ni när man var inne där heeeeela tiden, gillade olika grupper och hade sig? Minns att Facebook var så inne precis när jag blev tillsammans med F 2010.

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Chips. Men helst något matigt så typ pizza.

10. Hur uppvaktar man dig?
Man kan inte uppvakta mig och så har jag alltid varit. Det är lite problematiskt det där. Tappar intresset direkt när någon visar intresse för mig. Sen när jag väl gillar någon så äääälskar jag ju att bli uppvaktad men inte av en främling som vill ha min uppmärksamhet. Blir bara motsatt effekt. Men hur man gör? Jag är nog ganska krävande när det kommer till uppmärksamhet så att ge mig den är nog uppvaktning för mig. Jag vill ha killens tid, känna mig prioriterad och få mycket bekräftelse och just uppmärksamhet. Allt annat kan jag ge mig själv så det är den finaste uppvaktningen (kan man ens säga så, haha) jag kan tänka mig.

11. Har du rykten efter dig?

Haha, ja det har jag säkerligen.. Bor ju i lilla Umeå och är offentlig så förväntar mig nog att det cirkulerar mycket rykten om mig.

12. Din absolut sämsta egenskap?
Kort stubin och dåligt tålamod. Kan inte välja en av dom för båda är lika jobbiga.

13. Din bästa egenskap?
Omtänksam. 

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Nja. Det är ju lite komplicerat det där. Men det är nog olika från relation till relation.

15. Har du kysst en kompis?
Ja =) Ni minns ju vad jag skrev lite högre upp om det där med hångel? Jag har hånglat med betydligt fler tjejkompisar och tjejer på fest än killar. Det är ju mer en kul grej än en intim grej på något sätt. Vissa av er kanske förstår mig helt i hur jag tänker och känner medan andra tycker att jag är helt knäpp. Men så är jag iallafall.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Har faktiskt provat nu sedan jag separerade men tycker att det är svårt och för mig går det inte. Älskar ju känslan av att kunna ses spontant, vara spontana tillsammans osv. Halva mitt liv bygger typ på känslan av att kunna vara just spontan. Det gör mig levande och lycklig.

17. Hur lång är du?
169 men säger alltid 170. 

18. En vacker person?

Kim K är ju goals =)

19. Ett boktips?
Kan nog ge några snart! Beställde ju böcker för 1500:- för några dagar sedan så har höga förhoppningar på att kunna skriva bra recensioner till er.

20. Bäst just nu?
Att jag tar hand om mig själv till max. Nu är det självkärlek till 100% som gäller och det känns och märks i hela mig. Jag mår så himla bra oavsett hur jobbiga saker runt omkring än kan kännas. Förstår ni hur jag menar? Låter så flummigt men hur låg jag än kan vara så mår jag ändå bra i grunden. Och bättre ska det bli! Min målbild är att mitt mående ska vara helt maxat till sommaren (både psykiskt och fysiskt) och jag tror verkligen att jag kommer att kunna balansera hela mig själv med rätt kost (läs: sellerijuice, haha), träning, mycket sömn och mindre stress. Älskar också hur intresserad jag har blivit av antiinflammatorisk kost, läkning av kroppen med hjälp av kost osv osv. Har ju länge varit intresserad av sådana här saker men nu når det nya höjder och jag har blivit sååå nörd så det finns inte. Och jag älskar det. Tycker det är så spännande! Två större konton som inspirerar mig mycket när det kommer till balans i kroppen och självkärlek osv är @nadjamayr och @sannealexandra så kolla in hos dom om ni inte redan har gjort det. Tips, tips! 

Kommentarer

  1. Tvåbarnsmamman

    Nu har jag varit i ett förhållande typ hela mitt vuxna liv men gällande sex ser jag ingen som helst tjusning i tillfälligt sex. Dömer ingen annan och alla är olika sexuellt. Eftersom jag helatiden haft så bra sex med min man då menar jag både fysiskt och mentalt så kan jag inte tro att det skulle vara bättre med någon halvt okänd. Jag vet ju inte det men för mig är det ett område som bara blir bättre och bättre i ett långt förhållande. Blev jag singel nu skulle det vara svårt för mig att ligga med vem som helst faktiskt, kanske lite ovanlig men så är jag😊sen blir jag inspirerad av din sellerijuice! Pressar du varje dag då eller hur gör du? Har en juicemaskin men det tar hundra år att rengöra den.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Förstår helt 🙂 <3 håller delvis med men jag tror att när känslan/känslorna, attraktionen osv finns där + att man gillar samma typ av sex så har man naturligt väldigt bra sex. Så har det varit för mig iallafall 🙂 förstår hur du menar! Men ååh vad kul! Ja, det gör jag! Tar lite tid men med tanke på hälsoeffekterna så känns det värt det. Sköljer bara av min med vatten så brukar gå rätt snabbt att göra rent, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish