Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Glad påsk då

Hej mina fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra! Tänkte mest kika in och önska er en fin påsk och checka ut för ett par dagar. Tror att vi hörs igen på tisdag eller onsdag när vi beger oss mot Göteborg. Ska bara njuta av barnen fram tills imorgon kväll och i helgen när dom är hos sin pappa ska jag jobba, sova, träna och vara med vänner. På måndag ska vi packa och på tisdag ska vi testas för corona och lite annat. Så ja, vi hörs när vi hörs. Mest troligt när vi är väg nedåt i landet som sagt.

 

Hade en så fin vistelse i Stockholm! Åkte dock iväg igen redan samma dag som jag kom hem, haha.. Det är svårt att ha mig stillasittandes. Alltid 93302 olika projekt igång.

Alltså min näspiercing är såååå kaos. Har tappat ut den två gånger och båda gångerna har hålet halvt växt ihop (på typ en timme, haha) och hon som har piercat mig har fått hjälpa mig att få in den igen.. Så nu mina vänner håller vi tummar och tår för att jag inte får en enorm infektion där av allt petande och pillande. Alla mina piercingar har alltid läkt superbra (har ju haft i tungan, naveln, massor i öronen) men denna är sååå öm och svullen nu. Vi får se hur den känns till veckan. Är skitsnyggt iallafall och är så nöjd. Hoppas att jag får behålla den nu bara. Har jag otur så blir det ju som sagt superinfekterat och så får jag plocka ut den. Men då tar jag om den igen när det har läkt i så fall ;p Passade för bra i piercingen för att inte ha den.

När jag är ledsen så handlar jag alltid extra sexiga underkläder. Har två särskilda lådor för dom i min garderob till och med, hehe. Köpte dessa men samma sekund som jag tog på dom så gick dom sönder.. Så har strulat med retur osv och fick hämta ut ett par nya i butik, betala igen på plats, få en återbetalning från Klarna, fylla i uppgifter där.. Puh! Men nu är det löst och jag har ett par hela och nya.

Barnens påskägg för i år är färdiga. Tror att dom blir superglada. Jag är ju lite sockerpolis och vill helst inte ge dom för mycket godis. Blev lite choklad och leksaker istället baserat på vad dom gillar just nu. Jolie älskar enhörningar och Jason älskar Mario.

Åt myslunch på stan med en fin person idag.

Och ungarna kom hem med påskpyssel! Idag var Jolies sista dag på denna förskola. Nu är det ju påskledighet, det blir operationsdags och sedan blir hon ju hemma under en längre tid. Jag och F delar upp det såklart så att vi har barnen som vanligt. I höst börjar hon på en ny förskola närmre stan så att det blir närmare för pappan. Ligger även precis bredvid skolan Jason ska börja på.

Jag kör på med min selleri! Har märkt av ”utrensningen” rejält i form av att jag fick eksem över hela låren som kliade massor (har aldrig haft eksem i vuxen ålder) + att jag har fått finnar som kommit och gått lite osv. Eksemet är iallafall borta nu och min hy är SÅ glowig! Är så glad att jag har haft fina Nina med mig i allt detta då jag verkligen får panik när det händer saker i kroppen, haha. Ni kan läsa hennes inlägg om just sellerijuice HÄR. Min halsbrännan är som bortblåst, jag är mer klar i huvudet och mår i allmänhet väldigt bra. Blir kul att se hur jag mår om ett halvår. Ska fortsätta hela tiden! Älskar verkligen att dricka juicen på morgonen och längtar varje kväll nu efter den =)

Det är denna bok som jag följer! Följer dock inte till punkt och pricka och äter mejeriprodukter och annat som man egentligen ska undvika enligt denna mans ”tro” eller vad man ska kalla det. Tycker det är superintressant iallafall.

Har plåtat samarbeten hela dagen idag så att jag har alla utkast klara inför våra veckor borta.

Hur fin vas och murgröna!? Kommer bli superfint när den får massor med små rötter i vattnet.

Fick dessa uppdateringar från Tove på snap och detta är alltså FYRA år sedan. Det är så sjukt! Vi hade stora, vita, fluffiga pälsar på oss när vi var ute och drack drinkar och Jason var pytteliten.. Tiden går så fort.

Inhandlat lite nytt smink med Tove.

Ätit lax med sötpotatis, hummus med soltorkade tomater, spenat, pumpakärnor och massor av parmesan. Mhmm.

Lagade rena, rama hälsogrytan till mig och kidsen med och dom åt och åt och åt. Älskar att mina barn älskar nyttig mat. Dom har alltid gillat både bönor och broccoli, haha. Underlättar mitt liv så mycket.

Fått hem nya rumpistights från lightintebox! Köpte dessa paren för typ 600:-. Dom är SÅ fina på kroppen. Ska visa sen.

Barnen ska ha dessa tofflor på sjukhuset nu till veckan hade jag tänkt.

Mammas tjej! Är så orolig för allt som ligger framför oss. Kan knappt hantera hur rädd jag är. Men jag vet att det kommer att bli bra. Det måste det bli.

Hur fina blommor!? ÄLSKAR ranunkel. Blir så lycklig av snittisar. Snart börjar ju min favoritsäsong – pionsäsongen. Längtar tills jag får köpa mig en riktigt stor bukett med enbart pioner för att fira min 26årsdag. Börjar ju bli tradition att jag gör det nu =)

Tränade helt seriöst röven av mig idag, haha. Börjar ju verkligen få resultat av min lite tyngre träning och fick till och med höra det idag när jag hade min lunch”dejt”. Så himla kul! Blir så motiverad till att träna mer. Dock så har jag svårt med maten nu. När jag är orolig så har jag ingen aptit alls och maten bara växer i munnen. Märks att jag har tappat lite vikt! Är inte mycket fett kvar på min kropp nu utan mest muskler. Ska äta upp mig lite mer inför sommaren sedan =) Förhoppningsvis blir jag mer hungrig när vi är hemma igen efter resan till Göteborg.

Alltid två små tofsar!

Och sist men inte minst i detta inlägg måste jag få ge er mitt recept på acaibowl som är sååå gott. Och så enkelt + en riktig hälsobomb.

Du behöver: 

4 dl frysta bär

2 msk acaipulver

2 bananer

1 dl mandelmjölk

Gör såhär: Mixa allt och toppa med banan, chiafrön, hampafrön, granola och mandelsmör. Eller ja, det toppade jag med. Går ju att ha jordnötssmör, färska bär, kokosflingor eller vad man nu önskar på. Är så himla gott oavsett!

Acai är bland annat:

– Rik på vitaminer, A, B, C och E, kalium, kalcium, magnesium, järn, nyttig omega 3, 6 och 9-fetter och fibrer.

– Boostar vårt immunförsvar och skyddar mot infektioner

– Minskar sockersug och balanserar vårt blodsocker

– Hjälper kroppen att rensa ut slagg och föroreningar. Stärker lever och njurar.

– Rik på aminosyror som stimulerar muskeltillväxt och uthållighet.

– Ökad blodcirkulation och cellförnyelse. Stärker bindväven och hjärta och kärl.

Nu checkar denna mamma ut härifrån för ett tag. Ta hand om er nu så hörs vi till veckan! All kärlek och stor, stor kram/G

Kommentarer

  1. Diwi

    1. Pierca inte med pistol någonstans i kroppen då det skjuter sönder vävnaden istället för att punktera.
    2. Gå till en riktig piercare som sätter I lämpligare smycke
    3. Tvätta med koksalt så ger det nog med sig.

    Lycka till med din piercing! 🤗

  2. Sara

    Vet du om att parmesan innehåller torkad kalvmage? Och inte bara parmesan, finns även väldigt många andra ”vegetariska” produkter som tex fryspizza och vissa chips med ostsmak som innehåller kalvmage.

  3. J

    Hur smakar seller juicen? Är den ens god eller dricker alla den för att den är nyttig?😝 Måste prova!

    Glöm nu inte visa byxorna du köpte på lightinthebox, gärna en länk på dom hade varit snällt 🥰

  4. Johanna

    När jag tog piercing i näsan var smycket som en spiral i näsan, den kunde definitivt inte ramla ut. Men jag hade en infektion som inte gav med sig så jag gick till vår husdoktor som var öron-näsa-hals specialist. Hon var så förfasad över att jag hade infektion i piercing vid näsa, det är så nära hjärnan och kunde sprida sig (enligt henne). Jag fick antibiotika och hon tog ut smycket men hemma efter nån dag satte jag tillbaka det. Men infektion kom tillbaka och då blev det ett enkelt val att avstå.
    Meeen det är ju så snyggt och enkelt 😇👌

  5. Jessica

    Byt till en labrett i näsan, den sitter kvar då den har en platta på insidan och stenen är gängad på 🙂 sen kan du badda med tea tree oil, den har läkande effekt!

  6. Mia

    Glad påsk. Tur att det finns kvinnor som är så omtänksamma som du. Det ger en hopp om livet. Ta hand om dej och ät massa god påskmat. Kram fina du. 😊🐣 jag tycker jättemycket om din blogg.

  7. Nikky

    Hur smakar din acai? jag tycker min är väldigt äcklig trots att jag tar väldigt väldigt lite… vet inte om den kan bli gammal? för jag har nog haft den rätt länge, men minns att jag tyckte den var äcklig i början också hahah.

  8. Lou

    Jag fick byta min läkningspiercing till en med en ”platta” på insidan istället för plupp (vet inte om du kanske redan har det) då min flög ut hela tiden med 😂 Av någon anledning är just nästan sjukt svår och läker suupersnabbt första veckorna om piercingen ramlar ur, jag fick ta om hålet då jag inte fick in den igen på kvällen och piercaren kunde inte hjälpa mig förren dagen efter, hopplöst hahaha. Men nu har jag haft den i 1.5 år, har bytt till ring nu så den sitter där den ska <3 kram!

  9. Svahnholmen

    Önskar dig en glad påsk 🐣! Känns som jag nog är en av dina äldsta följare ( skulle nog nästan kunna vara din mamma 😊) men tycker du är så inspirerande och klok! Har också funderingar kring detta med sellerijuice då min mage också krånglar men tycker det verkar så äckligt! Men man vänjer sig kanske?

  10. B

    Vilken jävla kvinna du är, blir så jävla inspirerad av dig så det är helt sjukt. Haft en dålig dag idag, imorgon tar vi nya tag. Tack för din existens. 🤍

  11. Maria J🌸

    vilka vackra underkläder! Kan du visa oss hur det ser ut med några bilder när du bär dessa vackra underkläder ? Kram fina🥰

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish