Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Tröstshoppar

Inlägget innehåller annonslänkar

Ska sova nu men har precis tröstshoppat lite och här nedan ser ni lite av det jag klickade hem. Vet ni en grej? När jag bloggar så känner jag mig så mycket mindre ensam. Det är så skumt. Känns som att jag verkligen pratar med er på riktigt oavsett om det handlar om klädinköp eller djupare saker. Så tack för att ni finns <3 Var förresten en mamma på barnhjärtcentrum som kom fram och sa att hon följde mig och vi pratade ett tag. Hennes dotter ska också opereras. Ju fler av er jag träffar ju mer förstår jag hur fina människor som faktiskt finns där ute. Och ni som ser mig och sedan skriver på insta dm att ni ville komma fram men inte vågade – GÖR DET!! Alltså jag är verkligen bara lilla jag och ser mig inte som någon ”influenser” eller något även om jag råkade bli det. Vet att många i branschen är rätt dryga (långt ifrån alla såklart men har träffat några av dom själv så) och jag är verkligen jättesnäll (kan man ens säga så om sig själv?). Är verkligen en helt vanlig person och blir bara superglad om och när ni kommer fram.

HÄR

HÄR

HÄR

HÄR

HÄR

HÄR

HÄR

Nu ska jag sova och Jason får krama mig hela natten i brist på annat ;p Men det är mysigt det med. Han är faktiskt ett otroligt bra sovsällskap! Godnatt fina ni!

Kommentarer

  1. Zenja Jonsson

    Vet att när jag träffat dig, är du öppen, trevlig social. Inte dryg för 5 öre. Kramar till er ❤️🙏

  2. Penny

    Tycker ni är helt fantastiska! Gick också igenom något tufft för ett tag sen och min man är så lik F hur du beskriver honom. Utan honom hade jag aldrig fixat att sorgen av att förlora min pappa samtidigt vara en mamma till mina barn. Ärligt talat så fina män växer inte på träd! Alla relationer har sina ups and downs men jag tror det är en del av det hela allt kan inte bara vara som det va I början när man va nykär. Vet inte varför jag ens skriver detta till dig, men är väll mest för jag aldrig förstått varför ni skilde er och såklart har det inte med oss andra att göra. Ni är så fina ihop och era barn är ljuvliga. All kärlek 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish