Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Uppsala

Idag klockan 12.30 blev vi utskrivna! Är så otroligt glad. Bloggar från mobilen nu så ska fatta mig kort då det är jobbigt att skriva långt och jag är sååå trött. Jag firade med en microneedling hos Jennifer (Jason hängde med) och sedan städade vi ur rummet och började åka. Nu är vi halvvägs och alltså i Uppsala och jag är så himla lättad och lycklig. Vi fick höra att vi skulle behöva stanna i Göteborg i minst två veckor efter operationen men kolla var vi är!? Det är prick en vecka sedan hon blev opererad. Tack, tack, tack livet. Ni förstår inte ens hur glad jag är. Känner bara pirr och lycka över hela livet och är så peppad på att komma hem och bara njuta vidare av livet med dom finaste jag har. Ska fokusera så mycket på kost, träning, jobb (har sjukt mycket roligt inplanerat och ska snart en sväng till Stockholm igen) + att jag ska fixa iordning hemma ute på altanen osv osv osv. Ser så mycket fram emot att komma hem. Kan förresten tillägga att vi kommer att ha extra kontroller nu i Umeå, Jolie får fortfarande lite mediciner efter operationen osv. Så vi är utskrivna och får fortsätta allt detta i hemmet med besök på Barnhjärtcentrum i Umeå. Och så ska Jolie vara hemma från förskolan fram till sommaren nu med. Hon börjar inte förrän i höst och då blir det dessutom på en ny förskola. Detta för att själva bröstbenet (som också blivit uppskuret under operationen) måste läka helt. Hon är redan överallt och klättrar, springer och hoppar så vi får hejda henne lite. Har hjärtat i halsgropen typ konstant då hon beter sig som om ingenting har hänt förutom att hon har lite ont av att hosta, göra vissa hastiga rörelser osv.

Haha, när jag öppnade kameran på min iPhone snabbt innan jag fick på mig en ”kylande” mask så skrek jag nästan. Hade utkladdat blod i heeeela ansiktet från microneedlingen. För er som inte vet vad microneedling är så är det ju nålar som gör hål i huden och triggar en kontrollerad reparationsprocess. Jag vet ju hur effektiv och grym behandlingen är så smärtan, blodet och allt annat som medföljer är värt det. Är ju typ liknande med lasern jag gör men denna blöder man ju rätt mycket av som ni ser. Såg ut som en svullen tomat med två ögon när jag lämnade kliniken och Jason bara glodde på mig och ba ”mamma, har du ont?”. Haha. Finns iallafall inget som ger huden ett finare glow och det jobbar så sjukt bra mot acneärr, rynkor osv. Om en vecka kommer min hy att kännas finare än någonsin och redan imorgon kommer rodnaden ha lagt sig. Men just nu svider hela ansiktet, haha. Aj. Jag har betalat för mina behandlingar nu (fick dock rabatt!) men har ju samarbetat med kliniken förr. Men Jennifer frågade om jag ville ge er en rabattkod och det ville jag såklart göra. Så joss20 ger 20% på alla behandlingar + på hela webshoppen! =) Ni kommer direkt till deras hemsida HÄR.

Snacksade på dessa hela vägen. Mhmmm. Jag är alltid så galen och köper med mig 2920102 olika saker att äta i bilen så idag hade vi allt ifrån godis, keso, nötter, snacksoliver, olika juicer, energidrickor, chips, barer, sallad osv. När jag kom ut med kassen till bilen efter att jag bara skulle handla lite snabbt så kollar F på mig och ba ”vad har du köpt egentligen!?”. Men det gick åt under sex timmars bilfärd med två barn.

Nu har vi precis ätit och jag hoppas att barnen somnar snart för jag vill bara ha en liiiiten stund utan dom innan jag själv får däcka. Man blir verkligen helt slutkörd av att bila med ungarna och speciellt när dom är vakna hela vägen. Puuh.

Önskar er en fin kväll. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss