Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fullt ös medvetslös

Jag är dööööd. Alltså ni förstår inte ens, haha. Jolie är ju lika pigg och frisk som vanligt så hon är ÖVERALLT hela dagarna. Försöker verkligen stimulera henne så mycket jag kan men hon har så mycket energi att jag verkligen inte räcker till. Är helt utmattad. Och det är en annan sak när båda barnen är hemma och kan leka med varandra. Men att ha ETT barn hemma, puuuuh. Haha, förlåt för gnäll men måste få klaga av mig. Vab-dag två avklarad och jag längtar tills imorgon och en barnfri helg. Behöver verkligen ladda batterierna. Ska sova, träna och bara ta ikapp mig själv och vila massor.

Om ni undrar varför inga bilder på mig läggs upp så är detta anledningen:

Har inte duschat sedan vi var i Göteborg, haha. Är ju kanske dags nu =) Men jag luktar iallafall aldrig äckligt så har inte känt att jag måste heller. Men ska duscha imorgon eller redan ikväll. Det ni. Längtar så till på måndag när jag också ska få ha en heldag för mig själv med behandlingar och frisör. Då ska jag bomba er med selfies 😉

Jag har beställt ett nytt matbord till altanen så i helgen kommer min bror hit och kör bort mitt gamla + massor med annat skräp och så ska jag börja fixa där ute mer nästa vecka. Ska också få hit en montör på tisdag nästa vecka som sätter upp gardiner. Blir linneaktiga i beige typ. Kommer bli så fint! Ni ska såklart få se när dom är uppe.

Jag och Jolie planterade idag. Satte lite blommor ihop med murgrönor i tre krukor. Blev superfint och kul aktivitet för henne med då hon älskar att plantera av någon anledning, haha.

Åt pannkakor till lunch. Två bananer, fyra ägg, tre dl mandelmjölk, en msk fiberhusk och så mixar jag ihop allt och låter degen svälla innan jag steker i smör. Gluten och sockerfritt och barnen älskar dom.

Här är böckerna!! Är så taggad på att läsa den om kärlekens språk då jag fått så mycket tips om den från vänner. Visste ni att vi alla har olika kärleksspråk? Det är det boken handlar om och förståelsen för det hela. Är sjukt spännande.

Min middag idag. Glutenfria tortillabröd med pesto (soltorkade tomater), zucchini, champinjoner, riven ost, oregano, örtsalt och så in i ugnen. Blir som pizza och är så enkelt.

Nu ska jag natta barn och sen blir den där duschen äntligen av. Ska ju vistas bland folk imorgon och man vill ju inte skrämma livet ur någon stackare, haha. Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Anna

    Upptäck kärlens språk är verkligen en av de bästa böcker jag har läst. Rekommenderar den till alla!
    Kan även rekommendera Alkemisten av Paulo Coelho mer åt det skönlitterära men handlar om att finna sitt levnadsöde.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish