Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina, fina ni <3

Har haft en liten bloggpaus då det varit så mycket för mig nu på slutet. Som om det inte vore nog med allt detta med Jolie så har jag själv börjat utredas för en sjukdom nu.. Vill inte skriva så mycket mer innan jag vet men jag försöker att inte oroa mig i onödan och så får vi se vad som händer. Det är oavsett vad inget ”farligt” men ändå kanske lite jobbigt att leva med. Är väldigt ovanligt med så förhoppningsvis är det inget trots att jag har haft lite symptom. Men vi får väl se. Var hos läkaren imorse och ska lämna prover nu inom någon vecka då han skickade det vidare till en annan läkare. Väntar på kallelse nu med andra ord! Och jag lovar att berätta allt för er sen oavsett vad resultatet av detta blir. Så ja.. Jag ber om ursäkt att all uppdatering har fått hamna på paus. Har en hel hög med bokföring, massor av mail och annat att ta tag i men det får jag hinna med när jag hinner. Ibland blir det verkliga livet bara mer viktigt.

Hur som helst! Hur mår ni? Jag mår hur bra som helst trots allt. Känner mig trygg, lycklig och pirrig på livet. Vabbar med Jolie igen imorgon och på torsdag. Och på fredag åker jag till Stockholm och blir borta över helgen.

Vad har hänt sedan sist då? Här nedan får ni en liten sammanfattning iallafall =)

Har haft Tove och alla barnen här! Så himla mysigt och dom lekte massor både inne och ute. Är alltid så stressad när Jolie leker utomhus då hon kräver full uppsikt och inte får slå i bröstet alls. Dom stora barnen har också varit på sin träning och Jason älskar det. Så roligt när dom har aktiviteter som dom uppskattar.

Har börjat kamma håret med denna. Älskar! Och visst är den fin också!?

Och på tal om hår så används denna leave in produkt också flitigt sedan jag var hos frisören sist. Den är helt fantastisk på mitt rätt slitna hår.

Har umgåtts med min fina Jeanette och barnen blev bortskämda med presenter då dom varit så modiga och duktiga i Göteborg. Jag har världens bästa vänner!

Vi har varit på hjärtkontroll med vår lilla tjej och efteråt blev det lite lunch och så köpte vi play doh och en annan present till henne. Är lite orolig då EKG såg lite ”konstigt” ut men dom trodde inte att det var någon fara.. Men vi håller uppsikt och är där cirka en gång i veckan. Det känns så tryggt.

Jag och Tove har rensat hemma hos mig och kört bort massor till loppis. Så skönt att få undan skor, ytterkläder och annat som inte används. Varje gång jag rensar så känner jag typ en lättnad. Avskyr att ha för mycket saker i skåp, lådor osv.

Har tränat lite också! Och tagit nya rekord i mina hip trusts. Blir alltid så stolt över mig själv när jag gör det, haha.

Soffan har fått ännu en ny kudde. Denna är så gullig tycker jag!

Även denna är ny här hemma. Ska vattna ute med den nu i sommar hade jag tänkt. Hur fin!?

Har lunchat i solen med en fin vän.

Och har i vanlig ordning fyllt upp med frukt och grönt här hemma =)

Fick upp denna på snap, haha. Fyra år sedan nu. Tiden går föööör fort.

På tal om längesedan så skickade Tove lite gamla videos med till mig från när Jasons bästa vän fyllde två år. Och nu börjar våra små killar skolan i höst. Och ja, mina bröst blir alltid ett hett ämne när vi skickar gamla videos till varandra. Dom var verkligen helt enorma en gång i tiden ;p

Barnen har fått som vana att äta frukost på övervåningen vid en film nu. Jag sminkar mig ju alltid i badrummet uppe och då får dom äta framför tvn under tiden. Då har jag uppsikt + slipper fixa mig under stress. Win-win.

Tog med barnen till ett helt tomt Leos lekland, åt glass, lät dom spring runt och så fick dom en liten leksak innan vi åkte hem också. ”Mamma, det här är min bästa dag” sa Jason.

Blir mycket morotsjuice med. Slänger i gurkmeja, ingefära och apelsin med.

Haha.. Det blir som sagt MYCKET juice. Något roligt med morotsjuicen är att jag blir så orange av den, haha. Alltså jag får så himla mycket färg. Min kompis frågade mig igår vad jag använder för BUS just nu och då insåg jag att jag inte har använt någon brun utan sol sedan innan vi åkte till Göteborg. Har tänkt göra det flera gånger men inte orkat.. Och jag är verkligen superbrun.. Tror jag har morötterna att tacka för det.

Jag och Jollan har sminkat oss på lekrummet.

Nu ska jag träna, handla lite, fixa tvätt och förbereda inför att få hem kidsen imorgon. Ber om ursäkt för min tystnad och nästa vecka blir det bättre. Har bara behövt tid för mig själv då det verkligen händer så otroligt mycket i livet. Och fokuset måste någonstans få hamna i att vi alla ska må bra och speciellt nu när Jolie är hemma så pass mycket. Puss och kram/G

Kommentarer

  1. sanna

    Vilket land är dina föräldrar ifrån? För visst är du halvsvensk och något annat med?? Är ”Joss” ditt efternamn sen innan eller bytte du till det när du och Fjodor gifte er och bara fortsatte behålla det när ni skiljde er? 🙂

  2. Empa

    Fibrerna som blir över kan du göra biffar på, blir sjukt gott och nyttigt! Annars kan du torka det i ugnen på typ 40-50 grader och sen mixa ner till pulver och ha som näring i smoothies osv. Ett annat alternativ är att blanda ner fibrerna som dom är (du kan ju frysa ner det) och använda att ha i när du gör typ färssås (här passar verkligen fiber från morot, kan med fördel stekas med löken/färsen), grytor eller soppor att fylla ut med. Blir också väldigt gott, (och nyttigt hehe)!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss