Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag och nya toppar

Hej igen fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och unnade mig lite tid i solen då det tydligen ska vara grått en vecka framöver från och med imorgon.. Så jag omprioriterade tiden lite om man säger så och valde att vara lite ledig från precis allt idag med. Ska det regna i en vecka framöver så kommer jag att ha mer tid än någonsin till att sitta vid datorn.. Ska äta middag i solen nu och sedan träna, jobba i några timmar och möta upp Tove när jag är klar.

Här ser ni fyra av mina nya toppar. Dom är så sjukt snygga på! Kommer att visa er bättre framöver när jag bär dom. Alla är croppade och älskar färgerna och materialen. Har några fler nya med + en skitsnygg, tights tshirtklänning från FILA som jag älskar.

Har även gått och köpt mig en sparkdräkt för vuxna, haha =) Nej, men jag tyckte att den var så fin och somrig. Perfekt till ett par enkla, vita sneakers. Bor i denna idag. Har fått så jäkla mycket färg på bara några timmar ute och tog sedan en lång dusch, sminkade mig noga och länge och ordnade håret. Jag mår så bra idag. Vet inte ens varför men jag tror nog att det är vädret och känslan av att sommaren snart är här.

Jag har för övrigt en liten bekännelse till er.. Jag testade botox för typ två veckor sedan och det gör jag aldrig om. Jag ser så jäkla arg ut, haha. Och får panik av att inte kunna röra pannan. Har så många vänner som gör det regelbundet och är så galet nöjda så var bara tvungen att testa av ren nyfikenhet i pannan. Men jag ångrar det och det kommer inte att hända igen. Som tur är så går det ju ur efter typ tre månader och är inte permanent. Något jag däremot har känt att jag gillar med det är att jag slipper spänningshuvudvärk. Får ofta ont mitt i pannan ungefär vid den tiden som jag lägger barnen.. För att jag alltid går och spänner och rynkar pannan hela dagen lång. Gör inte jätteont men känns liksom av att det är spänt och att jag har spänt mig. Brukar massera huvudet, pannan och tinningarna då och bara försöka slappna av där. Och det har jag inte haft problem med alls senaste veckan. Går ju liksom inte att spänna sig alls där nu, haha. Aja, nu vet ni. Men en gång är ingen gång och det var min sista gång vill jag lova.

Hoppas att ni alla också njuter av det fina vädret och lediga dagar. Vi hörs senare ikväll med. Lovar att kika in då. Kärlek/G

Kommentarer

  1. Tvåbarnsmamman

    Du som är så ung ännu (och dina vänner) kan ju inte ha så mycket linjer ännu så att Botox är nödvändigt😊däremot som du skrivit i ett annat inlägg är solskydd året runt viktigt om man vill göra något bra för huden! Jag är 35 år och har nu börjat få mina första linjer i pannan, alltid varit försiktig i solen då jag har ljus och känslig hud. Däremot har jag fått mycket rynkor runt ögonen, ”skrattrynkor”. Dom fanns inte där tio år sedan. Men på något sätt får man acceptera att det är livets gång att åldras. Det positiva är att jag har så mycket mer livserfarenhet nu än för tio år sedan, det är verkligen något man förstår mer och mer ju äldre man blir. Och det är värt mycket också även om skönheten ”försvinner”😅Du är supervacker och fin utan botox så tycker det är ett bra beslut av dig😊med spänningshuvudvärken vill jag rekommendera spikmatta, har själv svårt att slappna av och det är en av dom få sätten jag verkligen kan slappna av.

  2. Su

    Du som älskar sommaren så mycket och tycker det är jobbigt med vintern i Umeå ibland, du har aldrig funderat på vinterbonat uterum kopplat till huset? Dels för att få in mer ljus och känna som att du är ute i värmen när du sitter där på vintern, plus alla växter som överlever vintern?Det är dyrt dock.

  3. Ulrika

    Sorry för kanske dum fråga men är en body krånglig vid toabesök? Har den knappar i ”grenen” och i så fall, gör dom inte ont att sitta på?

  4. Su

    Botox är ju muskelavslappnande och togs från början fram för att behandla bland annat spänningshuvudvärk. Kolla upp om du kan få behandling för det på vc!

  5. Sara

    Ett tips om du spänner pannan hela dagarna är att bära glasögon/linser på heltid. Ofta försöker man korrigera synen genom att omedvetet spänna ögon- och pannpartiet. Hade precis samma problem som du innan jag började använda mina glasögon mer 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish