Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Innehåller annonslänkar

Hej fina ni.

Hoppas att ni mår jättebra. Det gör jag! Har ätit sen frukost för ett tag sedan och detta nedan är verkligen min bästa kombination just nu:

Har ju tipsat om detta förr och har ni inte provat så gör det!! Och så avokado och tomater + örtsalt på. Mhmm.

Dricker denna idag. Så god! Det gjorde ni bra Ramlösa. Fick faktiskt ett utskick med dom nya smakerna för ett tag sedan men har inte smakat ordentligt förrän nu.

Har en ny läppkombination och det är dessa två. Så sjukt fina ihop på mina läppar. Läppennan finns HÄR och läppstiftet HÄR. Bör tilläggas att jag bara lägger ett tunt lager med läppstiftet då det är rätt mycket färg i det. Brukar vanligtvis köra färgen ”Stockholm” och då lägger jag på lite mer men denna behövdes det så lite av och det blir så fint när läpparnas naturliga färg lyser igenom lite.

Och denna topp har jag skaffat mig i varje färg. Så himla fin i sommar. Bor i den beiga idag. Finns HÄR.

Önskar er en fin dag så hörs vi lite senare. Ska planera lite plantering ute idag bland annat. Kram/G

Kommentarer

  1. Marie

    Vad har du för bh när du har såna här toppar ? ( du kanske är utan t.om ) om du kan länka.
    Är ute efter en axelbandslös men dom flesta har så dåliga omdömen.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag har en från nelly som är som ”klister” och bara sitter fast på bröstet typ. Googla ”klister bh” så får du upp flera alternativ! Min är från nelly och nellys egna märke. Den ger ju dock inte så mycket stöd men har inte så stora bröst längre så behöver inte det. Men när jag hade stora bröst och ville ha axelbandslöst så hade Cubus en sjukt bra modell! Så kika där med, kram <3

  2. Maria

    Älskar dina naglar, färgen e ju jätte fin. Vet du vad färgen heter? Och tack för tipset på frukost, måste prova det 🤩
    Kram 💖

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish