Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

21:30

Hej på er!

Gud vad jag har fixat idag. Visade sig att typ all min bokföring för förra månaden hade kommit bort med posten så har spenderat en del av dagen till att ringa runt och lösa papper. Började med detta redan igår men det var så mycket och har tagit sin lilla tid. Men nu tror jag att jag har läget under kontroll vilket känns så skönt. Ska snart städa undan hemma, göra lite mat (jag är hungrig hela, hela tiden just nu) och sedan landa i soffan framför en serie eller med en bok.

Har druckit sellerijuice i vanlig ordning idag!

Ätit Max med min Tove. Vi hade så mycket att babbla om idag så det var inte klokt, haha.

Haha, vi har shoppat inför min födelsedag och detta vin kunde vi ju inte låta bli. Kändes som en självklarhet. Hoppas det är gott också.

Har blivit bjuden på så god risotto till middag. Hade lyxen att sällskapet lagade maten åt mig.

Och jag har så hemsk PMS idag och till slut fick jag bara stanna upp och fundera på vad jag vill ha och behöver precis just nu. Och det enda jag kunde komma på att jag ville ha var kexchoklad, haha. Så jag köpte åtta stycken och ni kan ju gissa hur många jag åt. Det var gott =)

Vi hörs imorgon. Kram/G

Kommentarer

  1. S

    Jag jobbar med lön och bokföring på en helt digital byrå, hos oss fotar alla företag vi sköter bokföringen åt in kvitton, fakturor m.m. i en app så alla underlag kommer rakt in i bokföringsprogrammet, så smidigt!
    Bara ett genuint tips till dig som är ung och digital, för att effektivisera och underlätta för dig själv😍 så du slipper posta och hålla på med allt pappersarbete som låter onödigt krångligt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish