Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Senaste nytt

Innehåller annonslänkar

Vet ju att ni gillar att se små inköp här hemma så ska visa er mina senaste!

Senaste till mamman. Det här läppglanset är så galet fint! Finns HÄR. Fransarna använder jag varje dag och dom finns HÄR. Parfymen kunde jag inte låta bli så fick bli en present från mig till mig. Finns HÄR.

Denna köpte jag också rätt nyligen. Det är en spf-spray som man kan spraya över sminket. Använder inte solskydd någonsin och har aldrig gjort men kanske dags att börja. Ska prova iallafall. Vet ju hur mycket det pratas om att man ska använda det men jag är som sagt inte en sådan som någonsin bränner mig och så tänker jag inte särskilt långsiktigt och så om hudskador. Har en väldigt ”osund” relation till det där med sol och min hud över huvud taget. Har varit beroende av solarium sedan jag var typ 14 år också.. Och i perioder solar jag väldigt mycket medan jag låter bli helt ibland vissa månader. Men det är svårt. Kanske låter jättekonstigt att man kan vara beroende av det men det är typ en likvärdig känsla som jag får av mitt snus. Får ett lugn och mår så himla bra under tiden och efteråt. Inte jättebra, i know.. Men jag är inte perfekt och har mina laster precis som dom flesta av oss andra. Det är sanningen iallafall. Finns HÄR och jag har läst så mycket gott om den.

Ljuslykta från H&M Home.

Sparbössa till Jolie. Hon har önskat en så länge då Jason har en egen och denna passade perfekt på hennes rum. Hon älskar ju guld, rosa, glitter och paljetter också. Och söta djur, haha. Så blev perfekt.

Hur fin snäckskål? La avokado i min! Tycker den är sååå fin.

Denna topp ser ju inte mycket ut för världen men den är så fin i färgen. Kommer inte fram på bilden alls! Kommer bli så fin till solbränd hy och vita sneakers nu i sommar.

Kommentarer

  1. Maria

    Jag har också köpt den solsprayen, perfekt att kunna spraya över smink. Du borde verkligen tänka mer på att skydda din hud nu Gabriella, du får betala för det sen när du blir äldre om du inte skyddat dig nu.
    Kram 💖

  2. Stacey

    Jag är också beroende av solarium, jag förstår precis hur du menar när du beskriver lugnet! Det finns inget som kan ersätta känslan

  3. Emma

    Hej! Länken fungerar inte till solskyddet och jag googlar men hittar den inte. Ha du lust att skriva var den är ifrån? 🙂

  4. Ellen

    Nej men snälla Gabriella! Börjar använda solskydd i ansiktet..😱 inte bara för att skydda huden mot hudcancer men också att hålla huden ung! Solen snabbar ju på åldrandet.. du vet säkert allt det här men säger ändå 😆 man får ju ändå färg men skyddar sig samtidigt. Du verkar ju annars vara så noga med din hy. Detta är viktigt! Men förstår ändå.. Det tog ett tag för mig att börja använda spf.. jag blev 30 och fick åldersnoja 😂😂 tack för en bra blogg och hoppas du inte blir irriterad över min kommentar 🙄❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish