Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Innehåller reklam för Bubbleroom och Pändy

Hej fina, fina <3

Hur mår ni? Jag mår hur bra som helst. Känner mig helt lycklig inifrån och ut. Är så pirrig och glad och jag tror inte att jag har mått såhär bra på flera, flera år. Har ju mått väldigt bra och haft mycket livsglädje oavsett vad jag har gått igenom i livet för att jag alltid har en positiv inställning. Och för att jag bara är väldigt glad som person i allmänhet. Men nu är jag bara glad och lugn typ. Så tacksam för livet.

Ni får en till sista bild från min sista timme som 25-åring =)

Och har just nu två samarbeten med aktiva rabattkoder på instagram om ni är sugna på att handla något. Hos Bubbleroom får ni 10% på allt (även rea och nedsatta produkter) med koden JOSS10 (kom till hemsidan HÄR) och hos Pändy får ni två slumpmässigt utvalda produkter vid beställningar över 150:- med koden JOSS. Ni kommer till hemsidan HÄR. Och är det något ni måste prova så är det deras nötsmör som är flytande. Det är det bästa som har hänt mig och jag äter det varje dag på äppelklyftor eller på min kokosyoghurt. Mhmmm. Tips, tips!

Vi hörs lite senare idag och då kikar jag in med massor av bilder från senaste tiden. Har ju varit sämst på att uppdatera men är inne i min egna lilla lyckobubbla just nu och vill bara njuta. Kan ju ändå styra lite själv och jag kommer ju inte att ha någon riktig semester i sommar så försöker unna mig lite extra ledig tid när jag vill ha den istället. Veckan som har varit var dessutom till större delen min barnvecka så jag har vabbat massor. Och nu börjar Jolie på förskolan idag. Tiden går så snabbt! Denna vecka blir ”som vanligt” med flera inlägg om dagen. Kram på er och ha en helt underbar start på veckan/G

Kommentarer

  1. Sara

    Stort grattis på födelsedagen❤️ Var kommer den röda klänningen ifrån? Sååå så fin verkligen! Kan du länka till den så är det toppen! Ha en underbar dag fina du!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish