Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste tiden

Jag har ju som ni vet varit sämst med uppdateringen här inne och jag har mina skäl till det just nu =)

Har haft myskväll med min granne. Så mysigt. Vi drack vin och babblade i några timmar.

Hängt på spa med min älskade älskling. Ätit trerätters, skrattat hela natten, druckit bubbel och bara varit vi. Så tacksam för henne.

Blivit utbjuden på middag av en av mina allra närmsta vänner.

Druckit alldeles för mycket lyxshake. Både med mina vänner och i min ensamhet. Jag älskar ju sprutgrädde och har typ fem flaskor i kylskåpet. Ber alltid om ”extra grädde” när jag beställer också, haha.

Spelat UNO med min stora, lilla kille. Han är så rolig att spela med! Jag har faktiskt beställt en kortlek till honom nu med bilder på vår lilla familj. En UNO-kortlek alltså. Han kommer att bli så glad.

När man köper nagellack med barnen, haha. Ni kan ju gissa vilka som är deras och vilka som är mina =) Tänkte måla tånaglarna i vitt nu. Så jäkla snyggt till bruna fötter och ben.

Sellerijuicen är still going strong.

Ätit frukost med gott sällskap i soffan.

Min lillebror har varit här och hjälpt mig att montera utekök och bil till barnen. Båda blev en stor hit! Bilen har vi ju haft förr med men den gick sönder då jag inte har tagit in den under vintern.. Min lillebror lagade middag också medan jag städade. Så mys.

Tove var här med barnen igår på morsdag och hjälpte barnen att pyssla ihop denna till mig. Och så fick jag lite blommor som dom hade plockat. Mina älskade, fina små minimes.

Igår byggde vi också med lego i vanlig ordning. Barnen var riktiga sommarbarn hela dagen igår och sprang mellan ute och inne hela tiden. Dom var skitiga, hade rufsigt hår och sand överallt. Fick storstäda huset efter besöket, haha. Men det är så det ska vara.

Vi åt sushi och pannkakor på altanen. Hade en riktig mysdag och jag och Tove låg och solade i underkläder. Bästa!

Lite annat blandat och nyinhandlat inför sommaren. Älskar ribbade, enkla klänningar som man kan klä upp och ner beroende på val av skor. Fotlänk är så fint på sommaren, piercingen kunde jag inte låta bli och örhängena behövdes.

Storhandlat och umgåtts med en av mina allra bästa tjejer och en av dom viktigaste vuxna i mina barns liv. Jolie kramade om henne och sa sedan ”du är så snäll” medan hon blev buren. Mitt hjärta gick sönder så fint. Och sedan sa hon ”jag älskar dig”. Tycker att det är så fint att mina barn får ha den relationen till en av mina bästa vänner sedan högstadiet. Och det var så genuint fina ord från Jolie.

Ätit massor av kokosyoghurt med mandelsmör (det är denna från Pändy som jag nämnde i mitt första inlägg här inne idag), granola och bär.

Min lila gubbe var nöjd med den nya bilen.

Grillat för första gången i sommar. Behövde inte röra ett finger själv utan blev totalt bortskämd medan jag städade huset. Tomatsalladen var gaaaaalet god med massor av vitlök, basilika, balsamico och vinäger.

Denna helg har jag med andra ord mest ätit, varit omgiven med så mycket kärlek och varit så glad. Barnen är mer än nöjda och jag med såklart. Tror att denna sommaren kommer att bli magisk för oss och är så peppad på att bara ha sådana dagar som vi hade i söndags. Låta barnen springa in och ut, äta gott, leva och bara må. Tack livet.

Kommentarer

  1. Mikkis

    Vilka härliga bilder fina du!! 😍 måste bara fråga, vad heter det vita nagellacket från Essie? Måste ha då vita naglar är så fräscht och snyggt!

  2. Xara

    Hej!
    Vill tAcka för en fin blogg som inspirerar!
    Undrar vart du köper dina bikini? Bikini-Överdelen du har på bilden, vart är den ifrån?
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish