Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMatOkategoriserade

Torsdag

Fina ni! Hur mår ni? Jag mår jättebra. Ska jobba hela dagen och har hjälp här hemma med att fota och filma. Ska även göra en spraytan idag (fast jag redan är så brun, haha) och försöka hinna med att träna. Ikväll blir det mys ute i solen med barnen. Det känns så konstigt att det redan har gått typ åtta veckor sedan Jolies operation och att hon inte är hemma med mig längre. Tycker att det är läskigt hur fort tiden går! Tänker på det så ofta – att tre månader plötsligt blir ett halvår som blir till ett år osv.. Och sen är man plötsligt ett år äldre. Och ju äldre jag blir ju snabbare går tiden med.

Startade iallafall morgonen med smoothie på ingredienserna nedan! Ni måste prova. Har inga exakta mått då jag bara höftar men den blir sjukt god. Så tips, tips, tips =)

Dessa sugrör från IKEA är förresten så fina så tipsar er om dom också. Älskar att dom är lite större.

Vi hörs senare! Hoppas att ni får en underbar dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss