Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Jag är kär

Innehåller annonslänk

Hörrni.. Jag har ju varit rätt off på slutet och det har ni kanske märkt. Ska vara ärlig med er och skriva att det är för att jag verkligen är inne i en liten bubbla och svävar på rosa moln. Jag har blivit kärast i världen och det kom så himla plötsligt när jag verkligen minst anade eller förväntade mig det. Jag hade tagit bort tinder (inte för att jag var så aktiv där men ändå) och jag och min ”kille” som jag har haft sedan strax efter separationen hade slutat ses och var rätt eniga om att det var dags att gå vidare. Jag hade bestämt mig för att jag skulle vara själv nu och bara satsa på mig själv. Att jag verkligen inte skulle lägga en enda sekund på något som har med kärlek eller killar att göra över huvud taget. Ni förstår inte ens hur hårt jag hade bestämt mig. Och det kändes så skönt. Men ja.. Plötsligt så kom bara rätt person in i mitt liv, helt från ingenstans. Och plötsligt blev jag pirrig, glad, full av kärlek och trygg. Det har gått så fort också men är det rätt så är det lätt. Det stämmer verkligen. Nu sitter jag iallafall här och är så kär att jag knappt kan bli sur på barnen när dom testar mitt tålamod. Är bara så glad. Jag insåg nu i veckan att jag faktiskt är kär på riktigt och det är en helt annan känsla att bli kär när man är vuxen än när man är tonåring. Det känns bara på ett annat sätt. Och speciellt när relationen inte innefattar något destruktivt utan tvärtom bara höjer en och lyfter en. Där har ni iallafall sanningen om varför uppdateringen är kass och tråkig. Jag bara njuter och unnar mig själv det här så mycket. Kommer inte skriva mer om det just nu (då det fortfarande är så pass nytt) men ville mest bara att ni skulle veta varför jag har checkat ut lite. Beror inte på att jag har tröttnat på att blogga utan mer på att jag bara försöker ge mig själv det här till 100%.

Idag åker jag till Uppsala och imorgon vidare till Stockholm. Med bästa sällskapet dessutom. Så vi hörs på måndag och tack för att ni kikar in trots att jag är tråkig just nu. Kommer att vara roligare än någonsin lite längre fram men just nu vill jag bara vara helt i det här ett tag till för att det känns för bra för att vara sant att jag får ha den här känslan i hela mig.

Älskar som ni vet pioner och det har fått flytta in en liten i varje badrum.

Igår var Tove här och hjälpte mig med lite samarbeten =)

Hade på mig ett så mysigt set som ni hittar HÄR.

Och min fina växt under altanen har börjat växa igen. Den blir bara större för varje år och tanken är att den ska klättra över hela pergolan så småningom. Det är en vit klematis och den är verkligen sååå fin.

Önskar er världens bästa helg. Stor kram/G

Kommentarer

 1. Sandra

  Men gud så roligt! Grattis, grattis, grattis!
  Du förtjänar all lycka och kärlek i hela vida världen!! ❤️❤️❤️❤️

 2. Rhi

  Åhh känner inte dig men läser din blogg ganska ofta o unnar dig detta sååå mycket, som du kämpat med allt o sliter hela tiden! Njuuut nu i kärleksbubblan, du förtjänar det verkligen 🙂

 3. Maria

  Vad härligt! Njuut! Våren/försommaren är bästa perioden att bli kär när man spirar av lycka av ljuset, ljuden och solen ❤️ Min man och jag träffade våren 2015❤️

 4. Katja

  Grattis fina Gabriella, vad livet kan vända när man minst anar det. Så härligt verkligen, njut och lev livet!!💓

 5. Ida

  Blev så glad av att bara läsa rubriken på inlägget 😁 talar nog för oss alla följare när jag säger att jag unnar verkligen dig det här Gabriella ❤️ satsa på lyckan! ❤️

 6. Y

  Gud vad härligt för dig! Grattis!! Du förtjänar den lyckan! Njuuuuut, vi finns kvar 🙂

  Jag undrar om din hortensia.. Planterade du den med vanlig planteringsjord eller köpte du hortensiajord? Använder du näring till den? Mår den bra idag? 🙂

  Många kramar. <3 Dig

 7. Sarah PN

  Wow wow wow, är sååå glad för din skull och unnar dig verkligen all lycka och glädje i livet. Be inte om ursäkt för dålig uppdatering! Njut av livet, sväva på de rosa molnen och kom tillbaka när du känner för det. Prioritera din tid på kärleken nu, inte på oss. Vi finns alltid kvar. ❤️

 8. Penny

  Grattis vad kul! 🥰
  En liten undran bara när du skriver om destruktivt förhållande, känns ju som ditt äktenskap då innehöll det? Blir bara förvånad då du alltid höjt F till skyarna vilket varit så fint. Alltså även efter er skilsmässa har du aldrig skrivit något ont om honom 😇😍

 9. Hondjuret

  Åååh…Så himla, himla glad för din skull!! Har ju följt dig sedan Jason föddes 😉
  Känns som att man känner dig och din lilla familj även fast jag är medveten om att vi bara får inblick i en liten del av din värld 😉
  Anyhow, sjukt glad för din skull! Du är SÅ värd det!!!
  Hoppas att du får en riktigt underbar helg. NJUT av varje sekund!

  KRAM!

 10. Madeleine

  Men fina du!! Det gör inget om du är off, att du är lycklig är de viktigaste & jag själv blev så pirrig för din skull! Finns ingen annan än du som förtjänar sån lycka, jag hoppas du och denna personen har de så bäst ni kan!! Många kramar ❤️❤️

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss