Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

18:54

Innehåller reklam för GAAM/Proteinbolaget

Hej fina!

Ska snart träna och handla! Landade bara hemma en sväng för att plocka ur diskmaskinen och skriva en handlingslista. Så tänker att jag kikar in här med en snabbis. Ska svara på lite frågor senare ikväll också tänkte jag. Känns som att det var evigheter sedan jag gjorde det.

Och lite bilder från min kamerarulle nu på slutet: 

Fick hem detta fina bud. Hur gulligt!? =) Tycker att produkterna hade så fin färgskala.

Har ätit grönsaksgryta på språng i bilen!

Och sushi med Tove. Min bästa mat i hela världen, mhmm.

Blir mycket smoothie här hemma just nu. Såå gott! Är så gott och enkelt att bara köra vanilj eller jordgubbskvarg, apelsinjuice, jordgubbsbitar, och banan.

Brukar slänga i dessa också! Perfekta att ha på yoghurt och liknande med. Min bästa ”alltid ha hemma”-grej i frysen.

Har rensat ur alla badrumslådor här hemma idag. Här ser ni några av mina absoluta favoriter när det kommer till håret. Använder dessa + olja efter varje hårtvätt.

Och ett litet tips! Har inte hunnit använda dessa än mer än att prova dom när jag fick hem dom men dessa är så smarta att ha om man har en tight klänning och vet att man ska äta mycket någon kväll. Jag blir alltid uppblåst (eller ja, typ inte uppblåst men magen putar ju ut mer) när jag äter =) Helt normalt såklart och inget man behöver tänka på om man inte vill. Men dessa trycker in lite utan att vara osköna. Så om man tänker på sådant som jag så är det ett supertips.

Och jag har just nu ett samarbete med GAAM och Proteinbolaget på instagram där ni får 25% på allt från GAAM (även redan nedsatta varor) om ni anger GABRIELLA i kassan. Det mesta är redan till galet bra pris så passa på att fynda och bunkra upp hemma om ni behöver kosttillskott, proteinpulver, gainer, drickor eller pannkaksmix. Ni kommer direkt till hemsidan HÄR.

Har slagit in födelsedagspresent till min älskade, lilla Minna med idag. Imorgon har hon kalas och det ska bli så mysigt att få låna barnen lite extra denna vecka och fira henne. Tror att vi ska äta middag med Toves familj efteråt också.

Barnen har plockat buketter åt mig =) Detta är en av dom.

Har varit på Leos lekland med fina vänner, ätit glass, ätit hamburgare till middag och sedan handlat godis och myst hemma hos oss en stund. Jason är så orädd och jag är så stolt över honom. Klättrar överallt där man kan klättra och är så framåt. Älskar att han vågar. Han inspirerar mig till att våga ännu mer i livet för att han är precis som han är.

Jag och min kille har ätit sen tacos =)

Och jag har helt missat att visa er denna tatuering som jag gjorde för någon månad sedan. Det står ”exhale” och den påminner mig om att stressa ner varje dag. Nästa vecka ska jag fortsätta på min arm och hand. Ska bli så kul och det kommer bli så sjukt fint. Blir en väldigt luftig sleeve och mycket hud kvar.

Livet med barn hörrni… Tar en evighet att städa upp sådant här.

Köpt vattenflaskor till barnen som dom ska ha på förskolan.

Och så har jag lagat naglar 22020 gånger. Vet inte vad det är men dom går av konstant nu på slutet. Har ju gjort naglar i 12 år (!!) nu så att vara utan känns inte heller som ett alternativ.

Nu ska jag ta tag i allt här hemma. Hoppas att ni har en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Maria

    Hej fina, har du testat SNS metoden? Håller sjukt bra på mig. Gjort naglar i över 9 år och har två små barn samt är städtokig 😁

  2. Caroline

    Har du testat akryl naglar någon gång? 💕 Upplever att de håller bättre än gele, när jag hade gelenaglar lossnade de ständigt..😅
    Kram fina du!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish