Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Grön smoothie

Skojar ju ofta om att det var mina smoothies som gjorde mig till influenser, haha. Det kanske stämmer delvis. Smoothies och fruktfat var ju det jag gjorde mest av precis i början när jag växte på instagram som mest. Denna gjorde jag till mig och min kille för några kvällar sedan iallafall och den är både god, mättande och hälsosam. Tips, tips!

Tar typ hälften kvarg och hälften apelsinjuice + två avokados och två bananer. En halv påse spenat ungefär! Och så höftar jag resten av ingredienserna. Den är sjukt god och smakar varken avokado eller spenat alls.

Kommentarer

  1. Hava

    Måste bara fråga hur det känns att gå från att vara gift i några år och ha man till att ha nu ”kille” ?😅☺️

  2. M Elin

    Hej! Ni har så otroligt fint golv hemma! (Allt annat också) Är det laminat eller parkett?
    Kommer du ihåg vad det heter och vart det är köpt?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss