Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre

1. Vi hade hjärtkontroll med vår lilla tjej idag. Vi fick träffa en hjärtläkare som vi inte har träffat på länge och hennes reaktion var så obeskrivligt fin. ”Åh, vad otroligt bra allt ser ut”. Blev så lycklig och glad. Vi har också fått höra från i princip alla håll och kanter att Jolie kommer att behöva opereras igen inom 5-10 år men denna läkare (som har jobbat väldigt länge med barnhjärtan) sa att det inte alls är säkert att det behövs då dom är så pass duktiga idag när det kommer till denna operation. Det är oavsett väldigt individuellt och har vi tur så kanske Jolie slipper en till öppen hjärtoperation helt. Och det finns nog inget i världen som gör mig så lycklig som att få höra det. Fick bara sådan värme i hela kroppen efter denna kontroll och det känns så fint. Vi ska inte tillbaka förrän om tre månader. Och har vi tur så kommer hon förmodligen att ha kontroll färre gånger än en gång per år längre fram. Nej, hörrni.. =) Efter denna dag känner jag bara tacksamhet. Tacksamhet mot vården och tacksamhet för att vår lilla tjej är så otroligt stark och modig. Min lilla superhjälte.

2. Jag har varit så trött idag. Känns nästan som att jag har feber för att jag är så trött. Somnade med barnen tre gånger när jag nattade dom men hade ställt larm så lyckades ändå ta mig upp. Nu är det städrycket som gäller, skicka in ett utkast för ett samarbete och så kommer min kille hit och sover sen med som alltid. Det blir mys.

3. Måste tipsa er om denna yoghurt! Den är sååå god och innehåller inget tillsatt socker heller. Kommer bli en riktig sommarfavorit här hemma. Känns som att jag tipsar er om saker varje dag men vet att många av er kommenterat att det är bland det bästa med min blogg så denna får bli kvällens tips.

Nu ska mamma städa och ta en dusch. Kram, kärlek och trevlig kväll/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish