Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningOkategoriserade

Porslin

Har ju fått frågan några gånger om jag kan visa allt mitt Mateusporslin och alla mina glas/koppar. Jag älskar ju verkligen porslin och jag vet att jag har orimligt mycket av det. Men det är ett intresse jag har haft sedan typ 2015 när jag köpte mina första Mateus-fat. Sedan har jag en del annat porslin från Lagerhaus, House Doctor och Gerbera med. Men Mateus är och kommer alltid att vara favoriterna.

Här ser ni allt Mateus och även alla glas och muggar/koppar.

Dessa har också tillkommit nu på slutet. Mina favorittallrikar att äta middag på just nu helt klart. Hur fina!?

Dessa är också relativt nya och favoriter. Hade gärna haft mer i denna färg men känner att jag får dra lite i handbromsen när det kommer till egna porslingsinköp. Köper hellre presentkort åt er och tävlar ut på instagram för dom pengarna.

Även dessa är favoriter och nya! Dom översta från Royal Design och dom undre från Svanfeldts coffee. Tycker båda är så ”goda” att dricka ur. Är det inte sjukt att vissa glas känns godare att dricka ur!? Eller är det bara jag som har den känslan? Haha..

Och här dammsög jag faktiskt ur mina lådor nu senast. Detta är dock både innan näspiercing och min nya tatuering så det är en gammal bild. Dags att dammsuga och torka ur snart igen då. Är det något jag får kryp i kroppen av så är det att ha smuts i besticklådor och liknande hemma. Torkar ur relativt ofta ändå.

Kommentarer

  1. Isabell

    Åh älskar också Mateus! Känner igen mig i det du skriver.. tröttnar aldrig och vill helst ha allt haha!

    De här fina lite större dricksglasen med en ”vriden/snurrad” botten, varifrån kommer de? Så fina!

  2. Hondjuret

    Haha. Du är inte ensam om att tycka att det smakar olika ur olika muggar/koppar.
    Kaffe i en mugg kan smaka huuur gott som helst, men heller du det i en annan smakar det röv och är inte alls gott. Exakt samma kaffe men endå… Så konstigt… Men jag märker det speciellt på tjockleken där man har läpparna när man dricker om du fattar? :p
    Och alltså.. kan vi prata om det här med ekologiska sugrör?!
    Jaaaa, det är bra för miljön.. Jag VET det!!! Men seriöst… Jag Kan verkligen inte dricka med dom nya sugrören!! (dom suger! höhö) Det typ som ilar i tänderna och smakar konstigt i gommen och ptja.. drickan blir odrickbar..
    Tyvärr måste jag önska plastsugrören välkommen tillbaka! 😀

    Förresten… ÄLSK på Matteus!! När jag blir rik skall jag oxå köpa därifrån 😉

    Kram!

  3. Mia

    Jättefint. Ja jag också ganska noga och vill ha det rent och fräscht. I morgon ca 27 grader i stocholm. Härligt. 😊 badväder.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish