Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag och mardrömmar

Hej fina och god morgon!

Jag har sovit så dåligt inatt och drömt helt sjuka mardrömmar som kändes så verkliga. Har vaknat helt kallsvettig och fick till och med gå upp och sätta mig i soffan en stund. Usch.. Drömde att jag blev kidnappad och våldtagen av massor med olika människor som fotade allt som hände och att det spreds på sociala medier, i Aftonbladet, Expressen.. Och det kändes SÅ verkligt och läskigt. Jag brukar ofta drömma att jag typ måste fly från något men detta var bara något helt annat och jag har noll sammanhang i hur allt gick till såhär i efterhand och kan knappt föreställa mig drömmen nu när jag är vaken. Har bara vaga minnen av ungefär hur allt kändes. Drömmer ni mycket? Jag minns att jag skrev upp alla mina mardrömmar när jag var yngre och skrev dagbok. Då brukade jag sätta mig upp när jag vaknade till och skriva upp allt medan det låg färskt i minnet. Har den dagboken i förrådet någonstans men vet knappt om jag vågar läsa den idag, haha.. Drömde mycket mardrömmar när jag var runt 13/14 år och bodde i fosterfamilj, började jobba medan jag gymnasiet och till slut även flyttade hemifrån som 15-åring. Minns att jag drömde hemska saker var och varannan natt då. Usch. Har en jättejobbig känsla i hela kroppen idag och jag vet inte om det beror på att jag är trött eller att den här drömmen som jag hade konstant mellan 01-08 faktiskt påverkade mig såhär mycket. Det läskiga var också att jag fortsatte drömma om exakt samma sak fast jag vaknade till och var vaken ett tag flera gånger under natten.

Fick en kommentar imorse om att bloggen är tråkig och jag håller med. Men allt är typ frid och fröjd bara. Jag har absolut inget kul att skriva om mer än att jag är med barnen, fixar smått hemma, är med min kille och bara mår bra typ. Ni får jättegärna komma med tips på rubriker och inlägg som jag kan skriva. Har bara noll inspiration just nu! Så har det ju varit flera gånger förr med. Och då är det svårt att sätta sig och skriva långa inlägg om olika ämnen.. Men kom gärna med idéer så löser jag det. Saknar känslan av att sätta mig vid datorn och att fingrarna bara börjar knappa på tangenterna för att det finns så mycket inom mig som vill ut. Just nu är det inte så bara. Och det känns så himla bra =)

Började morgonen med frullis med världens bästa iallafall. Får fortfarande nypa mig lite i armen varje dag över att få vakna bredvid världens snyggaste och snällaste kille. Annars ska jag köpa mirakelsvampar idag (har fått en ful rostfläck på min vita köksbänk som jag börjar tappa hoppet om att få bort), tea tree-olja till min näspiercing, träna, filma ett samarbete och börja rensa garderoben som är helt kaos. I höst börjar jag plugga igen så känns bra att ha en rätt lugn period med fria dagar just nu. Kommer att köra samma takt som jag gjorde innan jag tog en paus och det blir alltså 220%. Det är mycket men man orkar det under en kortare period om man verkligen vill. Snart kommer barnen hem på sommarlov också och det ska bli så mysigt.

Önskar er en fin dag. Kram/G

Kommentarer

  1. Ann-Sofie

    Jag tycker att bloggen är lika bra nu som förut! Jag älskar dina listor som du lägger upp nu som då! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish