Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Bästishäng

Inlägget innehåller annonslänkar

Har haft en så fin eftermiddag, kväll och natt med min älskade Tove.

Bodde i ett så fint rum! Älskar stilen på hela hotellet.

Det första vi gjorde var att besöka spat. Var så himla härligt att sitta ute i poolen. Min bikinitrosor finns HÄR och överdelen är från H&M.

Sedan blev det klackar, matchande set och middag. Ni hittar skorna HÄR och seten HÄR.

Sen blev det godis, ansiktsmask och mys på rummet =)

Som vanligt var vi uppe alldeles för sent men vad gör det om 100 år, haha.

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Så härligt med spa! Mys💖
    Du och Tove ser verkligen vacker! Du bör definitivt dela fler bilder från din vackra dag!

  2. Emma

    Måste fråga då jag vet att du använder brun utan sol och vet säkert mer än mig.
    Men hur funkar det att använda nu under sommaren om man även vill sola eller sola solarium samt bada i pool? Använder du det ändå?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss