Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och jag är kärast i världen

Hej fina och god morgon!

Hur mår ni? Vaknade upp med min fina Tove här i Piteå och ska äta frukost och åka hemåt snart. Idag har jag frisörbesök bokat och ikväll ska jag, min kille och barnen grilla med Toves familj. Ska bli så mysigt!

I lördags så åt vi middag ute, gick på bio och bodde på hotell. Kan fortfarande knappt fatta att min drömman faktiskt blev min till slut. Och att jag får älska honom varje dag och få samma kärlek tillbaka är bara så fint. Tack, tack, tack livet. Nu fick ni se honom också. Vet inte hur mycket jag kommer att visa honom för vill typ ha honom för mig själv men nu har ni iallafall ett ansikte till alla handbilder som ni har fått =)

Nu ska vi äta frukost, göra oss i ordning och checka ut. Önskar er en underbar dag! Kram/G

Kommentarer

  1. Lea

    Så många frågor.

    Det verkar som ni båda bara visste direkt att ni var rätt för varandra. Love at first sight.

    Hur snabbt från att ni träffades tog det tills ni sa att ni var tillsammans?

    Hur snabbt sa ni att ni älskar varandra? Tänker även på att du skrev ni ska ha två barn. Hur snabbt pratade om barn?

    Sån dröm att du hittat din dröm själv dejtar jag en velig kille och undrar mest för att veta hur är det när man vet att det är rätt.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Ja, en det kändes rätt direkt bara 🙂 Och allt har varit så självklart och enkelt direkt från start. Kommer att berätta allt sen men det gick väldigt fort att både älska varandra och vilja ha barn <3 jag tror verkligen att det är lätt om det är rätt. Har aldrig känt att något är såhär självklart förut. Kram till dig <3

  2. Maria

    Såja nu har vi fått ett ansikte på killen, nu väntar vi bara på att få reda på vad som hände på akuten 😂

  3. Mia

    Snygg kille! Utseendemässigt passar ni perfekt! Säkert på insidan med, tanke på hur ni verkar menade! Ni kommer få vackra barn! När gjorde du dina handtatueringar? Typ missat det!

  4. Maja

    Jag hoppas att du är lycklig Gabriella! ♥️ Du verkar vara en fin & ambitiös tjej! 👩‍❤️‍💋‍👨

  5. Sarah

    Han såg ut som en genuint snäll och fin person! Själv hittade jag min drömkille för snart tio månader sen, efter några av med separation och en destruktiv relation där jag mest blev känslomässigt utnyttjad. Lever världens bästa liv nu och har aldrig haft roligare, så jag vet hur du känner. Det är vår tid att vara lyckliga nu!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish