Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Tisdagsstatus

Hej fina och hoppas att allt är bra med er!

Jag ska jobba en stund nu och sedan handla och träna. Här kommer en liten tisdagsstatus så länge så kikar jag in igen sedan mot kvällen med bilder från igår och sådär. Har inte hunnit redigera dom ännu då vi kom hem så sent och barnen skulle nattas osv.

– Bor i mjukisset regniga dagar som dessa. Älskar verkligen detta nedan från Bubbleroom som är i så gosigt material. Jag har förresten en grej att berätta för er som jag knappt vet om jag vågar skriva om för att jag är så rädd att bli dömd. Vanligtvis bryr jag mig inte om vad andra tycker om mig och saker som jag gör men just denna grej känns rätt känslig och det är något som jag har tänkt på länge och som nu kommer att hända inom närmsta veckan. Kommer nog att samla mod till mig och berätta snart så får alla tycka vad dom vill om det. Velade först kring om jag skulle skriva om det över huvud taget men något som känns bra för mig är att altid vara helt ärlig mot er. Så jag landade i att jag kommer att dela med mig till slut iallafall.

– Lever fortfarande på denna helg så mycket. Är så lycklig, pirrig, glad och kär. Vill bara att corona ska vara över så att jag kan resa jorden runt med den bästa jag vet. Men annars så behövs det typ inte ens. Det är så sjukt det där att om man är med rätt person så behöver man egentligen inte göra något speciellt alls. Det räcker med att sitta i soffan tillsammans så är allt bara kul iallafall. Det är inte ofta jag har känt eller känner så om någon. Och samtidigt så vill jag göra precis aaaaallt med min kille. Känns nästan som att livet är för kort för att hinna med allt jag vill göra. Och samtidigt så är det nästan skrämmande hur nöjd jag är i att ”bara vara” med honom också – jag som verkligen är en rastlös själ, haha.

– Gjorde ju DIOD-laser förra veckan och fyyyyy så ont det gör. Vet ju inte ännu hur det fungerar då det tar ett tag innan man ser resultat men jag uppdaterar er direkt jag vet såklart!

– Min lillebror var här och åt lunch, klippte gräs och hjälpte till att skruva ihop fotbollsmål och sparkcykel till barnen. Dom blev så glada! Vi ses inte superofta då båda har rätt mycket med sitt egna liv men det är fint när vi får till någon dag här och där. Syskon är verkligen det finaste man kan ha. Så tacksam för min stora, lilla lillebror. Känns så konstigt att han faktiskt är vuxen nu!? Vet inte om jag någonsin kommer att se honom som äldre än fem år. Vet inte varför men för mig kommer han bara alltid att vara just liten. Gud vad fel det låter men ni kanske förstår hur jag menar? Har fortfarande en bild i huvudet att han är typ 5 år så blir lika chockad varje gång vi ses och han är en vuxen man? Haha…

– Min bästa låt som går på repeat konstant ser ni här nedan. Blir aldrig less! Den kommer nog vara min favorit hela denna sommar.

– Gjorde mina naglar i söndags och blev så nöjd med färgen. Visst blev dom bra!? =) Haha, åh vilket ytligt inlägg det blev men alla behandlingar jag går på brukar jag ju oftast trycka ihop i slutet av varje månad.

– Ska styra hotellfrulle här hemma i helgen hade jag tänkt. Var så längesedan jag fixade pannkakor, gjorde lite extra fint och bara tog tid på mig när det kommer till frukost. Vet inte om det finns något jag gillar att äta mer än frukost heller!? Det skulle möjligtvis vara tacos eller sushi då, haha. Skulle iallafall kunna äta frulle till lunch och middag med utan problem, haha. Den frukosten som jag och Tove åt i Piteå skojar man ju inte bort.

Nu ska jag fixa lite men kikar som sagt in lite senare. Stor kram/G

Kommentarer

 1. Cornelia

  Hahah men oj trodde de kom på de inlägget där du berätta att du hade bikinitrosor från Nelly dem oranga! 😂

 2. en bloggläsare

  ska du bli sambo med killen? jag menar är det de du gruvar för att berätta.
  Tror de flesta som jag önskar dig bara lycka till! ni är jättefina tillsammans 🙂

 3. ANNA f

  Vi var verkligen på samma ställen idag, såg dig överallt:)

  När jag träffade min kille flyttade han typ in efter 4e dejten och vi sa snabbt att vi älskade varandra för att det var så rätt och självklart.

  Sedan hade vi prövande år men efter 10 år, 2 barn ioch husbygge har vi det bättre än någonsin. Det känns som det gjorde sådär i början 🙂

  Lycka till med kärlek!! 🙂

 4. Mia

  Oj vilken fin hotellfrukost. I Stockholm är det plus 27 och värmen kommer fortsätta men ca 23 grader så jag är superglad över det. Nu kommer midsommar och det blir en mysig helg. Kramis. 😊

 5. B

  Finns det någon finare själ än dig? Du är så fin mot alla. Höjer varje människa i din omgivning och glömmer ingen.

  Meeeen, vi har en till här som är nykär😭😍
  Jag vet inte hur jag ska förklara detta men kan du ibland känna att du vill vara så nära din kille att hud mot hud räcker inte ens? Inte på ett sexuellt sätt men för att man är galet kär. Hoppas du fattar vad jag menar😄

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss