Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

TACK!

Nu kommer ni att tycka att jag är fjantig men jag är på riktigt så otroligt tacksam för responsen på mitt förra inlägg. Trodde verkligen att ni skulle hata mig även om det såklart är min kropp och mitt val. Hade ändå inte ändrat mig beroende på vad någon hade skrivit men det var bara en fin känsla att ni backade upp mig istället för att såga mig helt. Så jag vill bara kika in och säga att jag är så otroligt tacksam för ER. Betyder oändligt mycket för mig. Ska svara på alla era kommentarer imorgon! Ni är för fina.

Dagens lunch blev enkel och sååå god. Älskar verkligen sötpotatis i ugnen. Måste börja äta det oftare!

Ha en jättefin kväll. Vi hörs mer sen. All kärlek/G

Kommentarer

  1. Hanna

    Du gör såklart som du vill! Men du är ju redan supervacker som DU är!
    Att man förändras efter graviditeter/amning är en del av livet, kroppen och en livsföränndring! Precis som man växer upp från att vara flicka till kvinna!
    Man FÖRÄNDRAS, varför ska man gå tillbaka till det man var förut?
    Jag slår vad om att dina bröst är SUPER vackra som dem är! Och att du EGENTLIGEN oxå tycker det!
    Varför må dåligt över bröst?
    Varför störa sig på något sånt ytligt? Som redan är 100000 naturligt?
    Din dotter fick genomföra en op som hon inte fick välja, hon var ju tvungen❤️
    Men varför ska du välja genomföra en (ganska onödig op) och säkert kommer dina barn ifrågasätta varför du gjort det!
    Nä gabbi tänk en gång till!

    Så så så vacker Som DU ÄR❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Josefine

    Jag blev så sjuk i BII, var helt sängliggande i 5 månader och är idag 1,5 år sedan explant fortfarande sjukskriven och inte återställd. Ger mina starkaste rekommendationer till att inte utsätta dig själv och din kropp för något som du vet kan göra dig sjuk. Läs på ordentligt på http://www.breastimplantillness.se

  3. N

    Jag gjorde bröstförstoring hos Patrik på Nordiska i april i år. Ett av de bästa beslut jag tagit i livet 🙌🏼 Din kropp ditt beslut, man får ändra åsikt.

  4. Frida

    Din kropp å du bestämmer. Såklart att man kan ångra sig för de e ju som du säger. Man ändras ju me åren ju äldre man blir. Ja tycker inte att de e dubbelmoral du har för ja tycker att de här me skönhetsoperationer har blivit så stort å på något vis en ”dum” grej för pratar man om de så tar dom flesta de som att man ska som du skriver göra jätte stora bomber eller förändra hela sitt ansikte m.m å de e ju inte de en skönhetsoperation alltid handlar om utan de kan ju faktiskt i många fall va som du själv ska göra att typ bara ”rätta till dom” om man nu kan uttrycka dig så. De e svårt å förklara genom att skriva va man menar men ja hoppas att du förstår va ja menar å även alla andra som läser dina kommentarer å som lämnar en kommentar. Ja tycker att du gör helt rätt emot dej själv om du vill göra detta. Ja hejjar på dej å håller tummarna för att de går bra å blir så som du tänkt dej.

    Du e en fantastisk människa. Ja har inte följt dej mer än ett år kanske ca men tycker att allt du gör på sociala medier e helt fantastiskt❤️

    Lycka till å som sagt ja hoppas att de kommer gå bra å att de blir precis så som du tänkt dej❤️

  5. Madeleine S

    Fina du! Jag tycker att om man ska döma dig och såga dig rätt igenom kan man istället bara sluta läsa! Jag är exalterad för dig och vill att du ska få känna fig så snygg och bäst som du kan!! ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish