Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag och NERVÖS

Hej fina, fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Idag är jag nervös och flyget går i eftermiddag. Ska fixa tvätt, byta sängkläder, vattna växter och pyssla på lite här hemma idag och mot eftermiddagen åker jag. Jag reser faktiskt själv då jag kommer att känna mig mest bekväm i det trots att jag också känner på mig att jag kommer att vara sjukt ynklig. Men jag vet också att jag är en person som helst bara vill vara ifred när jag har ont, spyr, mår illa osv.. Och jag har räknat med att jag kanske kommer att göra allt detta efter operationen. Min kille kommer iallafall ner med bil sen om ett par dagar och hämtar mig! Eller så tar jag flyget. Jag har ingen tydlig plan om hemresa men jag har både hotell bokat och vänner i Stockholm så det löser sig oavsett tänker jag. Vet ju som sagt inte alls hur bra/dåligt jag kommer att må efteråt så känns onödigt att ens planera en hemfärd då. Har jag tur och mår bra är jag nog hemma redan på fredag morgon och om inte så inte. Vissa har berättat för mig att det är den värsta smärtan som dom har upplevt medan andra har sagt att dom åkte skridskor samma dag som dom opererade sig, haha.. Så jag har verkligen ingen aning om vad jag ska räkna med. Har inte ens förberett mig på det värsta utan tänker typ inget speciellt mer än att jag får ta det precis som det kommer. Vet att barnen är i trygga händer hos sin pappa med så känner ingen stress eller oro över att allt ska kännas helt bra direkt. Kommer ju bara ha mig själv att tänka på ett tag framöver och så kommer dom ju såklart och hälsar på någon dag med så att jag inte behöver sakna ihjäl mig.

Ikväll har jag en sista konsultation och vi ska gå igenom allt, allt, allt. För mig är det viktigaste att mina bröst blir naturligt ”hängiga”, inte för stora men inte för små, att ärret hamnar under bröstet och att dom guppar när jag hoppar eller rör mig. Vill också kunna amma igen i framtiden. Det känns bra att jag kommer att få se exakt hur det kommer att se ut i 3D/4D-bilder direkt på min egna kropp. Har ju gjort en konsultation tidigare med hos en annan kirurg men på samma klinik så har kvar bilder från det med. Detta var dock i slutet av 2018 så mycket har ändrats sedan dess när det kommer till hur jag faktiskt vill ha det. Ursäkta för allt prat om bröst. Men här inne har jag ju högt och lågt om precis allt som händer i mitt liv och just idag är detta typ det enda jag tänker på.

Har precis pussat min kille som ska jobba hejdå men han kommer tillbaka om en stund med lunch. Jag ska passa på att göra mig i ordning och packa lite.

Igår hade jag en supereffektiv dag med Tove. Vi började med att köpa en tunna till barnens uteleksaker + en gräsklippare och så hämtade vi ut paket till kommande samarbeten som vi också filmade.

Lunch i bilen!

Detta köpte jag igår kväll på RUSTA förresten! Tänk att bland det roligaste jag vet att handla är städgrejer. Här ser ni några favoriter i samma bild, haha. Sköljmedlet dammsuger jag upp innan jag dammsuger för att det ska lukta gott hemma så använder det inte så ofta när jag faktiskt tvättar.

Annars händer det inte så mycket. Vardagen rullar bara på och vi äter massor med mat, myser, är sambos och har det bra bara. Snart tar min kille hit sin tv, vi fixar en ny tvbänk (jag ska köra en smal och tunn från IKEA men sedan göra om den med andra skåpluckor + en matt stenskiva) ska fixa duschvägg i badrummet nere och ja.. Livet är bara mysigt just nu. Och det är så fint att han och barnen kommer varandra närmre hela tiden med. Bara för någon dag sedan så sminkade jag mig i badrummet innan barnen skulle till föris och så kommer jag ut till att Jason ligger inne hos honom i sovrummet och dom tittar på fiskevideos tillsammans och babblar och skrattar kring det. Och jag blir bara mer kär för varje dag som går också. Det är så fint. Så jag har egentligen inte så mycket att säga mer än att jag njuter av livet precis som det är här och nu.

Önskar er en jättefin dag. Puss och kram/G

Kommentarer

 1. Anonym

  Varför använda sköljmedel tilldammsugaren när det finns doftkulor som är till för att dammsuga så det lutar gott.. Kanske dags att bli vuxen snart 😂 som du säger att du är…

  1. Emma

   Haha va?? Så otrevlig du är! Varför skulle man inte vara vuxen för att man inte använder doftkulor istället för sköljmedel? Sjukt vad löjlig du är, snacka om att leta fel som inte finns. Försök må bättre i dig själv istället!

 2. Maria

  Lycka till!
  En tanke bara som slog mig senast du skrev det med, är det inte farligt att suga upp vätskor? Brukar akta mig i badrummet tex när jag dammsuger. Tänker att det är ju ändå el. Och blir inte filtret inne kladdigt..?
  Jag brukar suga upp såna där kulor som är till för det, men vet inte om det luktar så mycket 🤷😉

 3. J

  På mig la dom implantaten under bröstmuskeln och vältränad som jag var kunde jag inte använde dem. Inte tabstöf för att ta mig upp i sängen och skulle jag tex ha ramlat så hade jag inte kunnat ta emot mig i fallet. 🙂 jag hade drains på båda sidorna som smalade upp vätskan som ska ut. Mådde lite dåligt första dagarna, men kunde väldigt snabbt bära på min ettåring som jag hade just då. Springa kunde jag efter 2 veckor. Styrketräning kanske 6 veckor, men då väldigt lätt. Man får nog förbereda sig att det kommer göra ont, men blir ändå snabbt bättre!

  Lycka till och hoppas du blir nöjd!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss