Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Växtstatus

Vet ju att ni gillar att se status på växterna här hemma och nu på sommaren växer dom ju verkligen som ogräs! Det är helt orimligt. Här ser ni lite av hur det ser ut på övervåningen just nu! Har ju fler växter än såhär uppe men det är dessa som vuxit mest nu på slutet. Kan inte lägga in bilder på alla för då kommer inlägget bli hur långt som helst, haha.. Har ju typ minst fyra eller fem växter i varje rum! Älskar det! Återkommer med nedervåningen senare i veckan.

Den lilla kaktusen är inte något som har vuxit men den är ny så tänkte att jag passar på att visa den med =)

Kommentarer

  1. Alexandra

    Oj, jag tycker att det ser ut som att du har fått lite ohyra på växten till vänster på näst sista bilden? Jag hoppas att jag har fel, processen att bli av med det och se till att det inte sprids är så stressande!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish