Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Små fynd

Det är inte ofta jag gör fynd på Ica men när jag gör det så måste jag ju dela med er, haha.

Såpbubblorna var ju bara för gulliga för att låta bli (+ att mina barn älskar såpbubblor, haha) och skorna till Jolie fick jag ge 150:- för och det är för båda paren. Tyckte att hon behövde lite ”slit och släng”skor nu i sommar som är enkla att dra på och av när hon springer mellan studsmattorna här i området som vi bor i.

Kommentarer

  1. Sara

    Gud tycker synd om dig om fått så mycket skit på nätet sen du opererade dig. Såg du Paula Rosas inlägg om hur du förstör för dina barn? Nej, din kropp, ditt val.

    1. Madeleine S

      Så konstigt hur man snackar girl power när de som faktiskt går på kvinnor som gör operationer är just andra tjejer. Som måste påtala hur fel detta är men samtidigt är de så jävla rätt av Gabriella att göra det hon vill för sig själv , det är ju hennes kropp och hon ska ju känna sig nöjd och fin.
      Sen hade jag eller förklarat för mina barn speciellt döttrar isf att man gör de man vill för sig själv för man ska älska sig själv. ❤️ Det är ju inga fel att vilja ha tillbaka den kropp man en gång hade innan sina barn, fullt normalt!

      Hoppas du mår bra Gabriella & att du o dina barn samt nya bröst får en bra helg 😍

      1. Gabriella Joss
        Gabriella Joss

        Tack fina du!! Du har så rätt <3 man har rätten att göra vad man vill med sin kropp oavsett om man är mamma eller inte. Man är så värd att må så bra man bara kan må! Kram <3 och hoppas du haft en fin helg! <3

    2. Ellan

      Men oj läste vi samma innlägg? Paula skrev ingenstans att Gabriella förstör för sina barn.. Hon tog ju snarare upp en komplicerad frågeställning om hur man på bästa sätt berättar för barn om ingrepp och hennes tankar rundt det.

    3. Jenny

      ..fast jag förstår inte hur man kan läsa henne inlägg och tolka det som ni gjort? Inlägget var ju väldigt nyanserat, vred och vände på hur man kan se på det här med skönhetsoperationer och gav tankar kring det utan att hon på något vis sa att Gabriella gjorde fel eller var en dålig förälder?

      Man måste ju kunna vara för att människor gör som de vill samtidigt som man också kan se en problematik i att göra skönhetsoperationer ”för sin egen skull”. Jag själv har haft tankar på att göra en operation av just brösten och det handlar om min egen känsla av att jag skulle må bättre om mina bröst såg annorlunda ut, jag har dock full förståelse för att i en perfekt värld skulle jag inte påverkas av hur mina bröst SER ut och jag förstår att en skönhetsoperation aldrig kan handla om en själv till 100% då tankarna och känslorna om ens egna utseende är påverkat av ideal. Vi kvinnor, precis som Paula skriver, sitter i en rävsax där vi inte kan göra rätt.

    4. T

      Vart skrev paula att gabriella förstör sina barn? Tror du behöver läsa om inlägget! Hennes poäng va ju något helt annat och skrev till och med att hon inte förstår hur gabriella kan få skit för sin operation 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish