Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Enklaste snabbmaten

Måste tipsa er om enklaste och godaste snabbmaten som jag slängde ihop för någon natt sedan, haha. Blir alltid så hungrig om jag är vaken sent! Steker bara falafel i massor med olja, sallad + grönsaker och den såsen du gillar mest i mjuka tacosbröd. Blir sååå gott och tar typ 10 minuter att göra. Då var jag dessutom långsam, hehe. Går nog ännu snabbare om man vill. Tips, tips!

Kommentarer

  1. Amanda

    Hej!
    Tack för en fin blogg!
    Jag är glutenintolerant och måste tipsa pm el pasos (lite oklar på stavning) de är himla goda och går inte sönder när man försöker vika de vilket jag upplever att santa marias gör! Ha en fin sommar!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss