Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Barndagar

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra! Hämtade hem mina sommarbarn för några timmar sedan och nu väntar en hel vecka med dom. Det första vi gjorde var att köpa var sitt spel till dom då dom verkligen ville det. Och det är ju trots allt sommarlov så då får man väl skämma bort dom lite extra. Har laddat upp med massor av glass med så nu kör vi mammavecka, haha. Kommer vara så trött konstant men ska försöka uppdatera så gott det går ändå.

Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss