Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och idag är min sista barndag. Huset är smutsigt, stökigt och precis som det ska vara efter kidsen, haha. Inatt hade vi dessutom sova-över-sällskap i form av Toves små. Så mysigt och så kul för mina barn. Snart ska vi bege oss mot deras stuga, grilla och bara umgås. Tror att vi ska sova där också så det börjar bli dags att packa väskorna.

Imorgon när jag har lämnat av barnen så ska jag och Tove ha en heldag tillsammans. Längtar ihjäl mig! Vi ska sola, träna, gå på loppis, äta lunch och bara njuta av att vara barnfria för en stund.

Ber för övrigt om ursäkt för mestadels vardagliga uppdateringar men försöker ta vara på den lediga tiden med barnen och känner inte alls för att vara mer personlig än såhär just nu av anledningar som jag skrivit om tidigare. Men det kommer väl tillbaka sen igen =)

Hoppas att ni får en underbar dag! Stor kram/G

Igår kväll åkte min kille och Toves kille ut och fiskade och vi passade på att duscha, tvätta håret och fixa oss lite medan barnen sov.

Äter alldeles för mycket glass just nu. Denna är sååå god om man gillar saltlakrits.

Våra älskade ongar!

Killarna har spelat mycket Nintento. Vi har äntligen fått byta till ett nytt på garantin. Det slutade ju fungera helt plötsligt och att koppla upp det till tvn var omöjligt. Men nu så!

Jag och Jolie har läst böcker och ätit ärtskidor.

Och jag fick hem ännu en leverans med underkläder. Kan typ inte sluta beställa nu när jag har nya bröst. Tycker att det är så kul!

Dagens sena frullis! Hade lite västerbottensost i äggröran och det blir så gott.

Körde denna i ansiktet imorse för att få bort glåmigheten lite. Kände att det behövdes efter en vecka med mina små galningar, haha.

Kommentarer

  1. Maria J🌸

    Även när du är hemma är du väldigt snygg😍 hur brukar du göra din smink och vilka produkter använder du vänligen skapa ett sådant inlägg på bloggen

  2. Mia

    Hej. Jag måste också ta i tu med städningen. Men prioriterar att vara ute mer. Huvudsaken toa och kök är ok. Snart kommer värmebölja igen. Kul du mår så bra och är så kär. Stor kram från Stockholm. 😊 gillar din blogg.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss