Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Den dagliga dosen

Nu kör vi rutiner igen med undantag för när jag är bortrest, sover borta eller är ute och äter någon kväll. Ska dricka ett paket selleri varje dag och så juice på apelsin, morot, gurkmeja och ingefära. Och så dricker jag en flaska med en hel pressad citron varje morgon med. Allt detta försöker jag dricka innan jag äter något över huvud taget på morgonen. Så helt på tom mage. Och så mina kosttillskott såklart =)

Kommentarer

 1. Emelie

  Om jag inte kissar efter sex så är risken stor att jag får urinvägsinfektion. Googla på det så kan du se att det är jätte vanligt 🙂 och om du som jag vill bli gravid, tänker att du vill ligga kvar ett tag efter sex för att öka chansen att bli gravid så kan jag säga att jag fick mig en liten knäpp på näsan när jag läste att man absolut inte behöver det: ” Många kvinnor märker att spermierna verkar ”läcka ut” från slidan efter samlag och ligger därmed på kuddar eller med benen i luften efter samlag. Vätskan är emellertid bara sädesvätska – de rörliga spermierna rör sig väldigt snabbt in i livmoderhalssekretet, så oroa dig inte över detta läckage.” (Från Google)

 2. Cassandra

  Hej förlåt det här har inget med inlägget att göra, men undrar så hemskt mycket vad det är för färg ni har på väggarna i sovrummet ?😊 den är så sjuuukt fin! Älskar din blogg och att följa dej. Blir så inspirerad av att nån i ens egen ålder uppnåt så mycket i livet redan. Många kramar till dej!

 3. Josefina

  Varför dricker du dessa juicer och äter så många kosttillskott? Får du inte i dig den näring du behöver via maten? Utifrån det du visar ser det ju ut som att du äter bra mat😃

  1. Gabriella Joss

   Efamol är bra för huden och mina hormoner och probiotika för magen 🙂 Sedan är det bara för hud och hår för att det ska vara extra fint + en ”immunförsvars”tablett som boostar lite, kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss