Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag!

Och hej fina ni!

Igår hade jag en heldag med min Tove från lunchtid till efter middag. Vi shoppade massor åt både oss själva, barnen och våra killar + åt både lunch och middag ute. En riktigt välbehövlig mysdag och helt utan barn dessutom. Hon hjälpte mig med lite jobbrelaterat med som var skönt att bocka av.

Idag ska jag filma bort lite jobb, köpa en ny växt, fylla på med lite städgrejer och sedan bara ta det lugnt. Tänkte också göra lite matlådor för att komma igång med kosten igen. Har tappat den helt i samband med att jag opererade mig och fick lägga träningen på hyllan. Saknar verkligen mina mat och gymrutiner men njuter samtidigt av sommar och lite extra ledighet från allt som har med just vardag och rutiner att göra! Från och med idag så ska jag iallafall börja med min sellerijuice igen och ta bort allt gluten och socker. Jag tänkte börja där men gör undantag för när jag äter ute exempelvis. Har ju också kommit igång med träningen lite smått nu så det känns skönt att vara tillbaka trots att det är låga vikter och bara träning av underkroppen som gäller.

Lite bilder från igår: 

Önskar er en fin dag så hörs vi lite senare! Puss och kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss