Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Rabattkod Aim’n

Inlägget är reklam för Aim’n Sportswear

Ville bara tipsa er om att jag just nu har en aktiv rabattkod på instagram i cirka 48 timmar framåt. joss20 ger 20% på hemsidan och ni kommer direkt till den HÄR.

Visst är nyheterna som jag har på mig nedan så fina!? Älskar allt.

Kikar in imorgon på morgonen och bloggar lite mer. Ville bara skriva koden även här då jag vet att många brukar fråga efter när den kommer igen och jag inte vill att någon ska missa den. Ha en fin kväll. Kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss