Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Framkalla dina sommarminnen med Smartphoto!

Inlägget är betald reklam för Smartphoto

Nu börjar ju sommaren att lida mot sitt slut hur svårt det än är att acceptera. Det har gått för fort som vanligt! Jag älskar ju att skapa och spara minnen och det bästa sättet att göra det är ju att ta bilder och framkalla dessa på olika vis. Vi har verkligen haft en himla fin sommar på alla sätt och vis och det känns fint att få föreviga det och även att kunna spara till barnen och visa dom längre fram.

Smartphoto har som ni vet aaaallt när det kommer till personliga gåvor, fotoframkallning och förstoring, almanackor, muggar och mobilska, vattenflaskor, kuddöverdrag osv med personliga bilder. Det finns verkligen något för alla och ni kommer direkt till hemsidan HÄR.

Just nu får ni 30% rabatt på ett helt köp när ni handlar för minst 150:-! Hur bra!? Passa på att spara sommarens minnen på finaste vis, framkalla lite bilder, skapa matlådor eller vattenflaskor till barnens skolstart eller gör enpersonlig fotobok. Bara fantasin sätter gränser för vad du kan skapa! Ange bara GABRIELLA30 i kassan för att ta del av rabatten! 

Jag beställde en bok med alla barnens fotominnen från denna sommar. La till massor med extrasidor för att verkligen få in alla bilder jag hade tagit på dom denna sommar. Så det blev en hel del, haha.

Beställde också en likadan bok till Jolie om hennes resa innan, under och efter hjärtoperationen. Jag tycker att det är ett fint sätt för henne att få se tillbaka på detta längre fram i livet. Det bästa med Smartphoto är att det finns otroligt många olika designer, olika omslag, olika papper att framkalla bilderna på (matt/glansigt), man kan lägga in olika texter, filter osv. Med andra ord så kan du skapa en extremt personlig fotobok. Och det bästa är att det är otroligt enkelt också och att det inte alls tar lång tid. Ni kommer direkt till fotoböckerna HÄR.

Här ser ni vattenflaskorna som jag har beställt till barnen. Ni kommer till dessa HÄR. Perfekt nu till förskola och skolstart när dom behöver ha vattenflaska på plats.

Denna nyckelring i trä är också så fin! Går även att skapa nyckelringar i andra material och former. Finns HÄR och är en perfekt present till farmor/morfar osv.

Sen har jag såklart framkallat massor med vanliga bilder också. Även här finns det massor med olika alternativ till framkallning. Olika storlekar, olika former, olika material på bilden.. Det är bara fantasin som sätter gränser. Ni kommer direkt till framkallningarna HÄR.

Kika in på hemsidan HÄR. Och glöm inte att koden GABRIELLA30 ger er 30% rabatt på alla beställningar i 14 dagar från idag. Gäller på alla köp över 150:-! =)

Inlägget är betald reklam för Smartphoto

Kommentarer

  1. Jenni

    Hej! Jag har sökt i bloggen men hittar ingenstans svaret jag söker 😅 Vad är det för grön tapet/färg du har i vardagsrummet uppe (tror jag)? Den är nämligen helt underbar!

  2. Bella

    Tänkte köpa hem massa bilder. Men – ser bara att man kan välja med vit ram runt bilden, vad valde du?🥰 såg att du inte hade det

  3. Ella

    Känns så tråkigt att du aldrig uppdaterar. En gång i veckan borde väl gå? Eller bara något kort inlägg ibland? Det känns som du lagt ner bloggen 🙁

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss